برگزیدگان دوازدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی معرفی شدند

اختتامیه دوازدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی، با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری، عصر امروز در اصفهان برگزار شد و برگزیدگان این جشنواره، معرفی و تقدیر شدند.
 

حرکت مثبت جشنواره فن‌آفرینی شیخ بهایی در ایجاد زیست بوم کارآفرینی

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در این مراسم، با اشاره به ضرورت توجه به زیست بوم کارآفرینی به عنوان لازمه رشد اقتصاد دانش بنیان، بر لزوم حرکت این جشنواره به سوی توسعه و فراهم کردن این زیست‌بوم، تاکید کرد و گفت: به واسطه زیست بوم کارآفرینی است که زمینه برای فعالیت اقتصاد دانش بنیان مساعد می‌شود و نباید تصور کنیم خارج از این زیست بوم امکان فعالیت اقتصاد دانش بنیان وجود دارد، یا چیزی خارج از این فضا، می‌تواند به پیشرفت و توسعه کشور و تحقق اقتصاد دانش بنیان کمک کند.

ستاری، با اشاره به حمایت دولت از ایجاد فرصت های مناسب برای فعالیت نوآورانه و فناورانه، تاکید کرد: برای حرکت در مسیر نوآوری و پیشرفت، نباید به حمایت دولت تکیه کنیم و همین که دولت در روند کار و فعالیت شرکت‌ها دخالت نمی‌کند، زمینه پیشرفت آنان را فراهم کرده است.

سرمایه‌های اصلی در مغزها نهفته‌اند، نه در جیب‌ها و زیر زمین

رییس بنیاد ملی نخبگان بار دیگر با تاکید بر توجه به نیروی انسانی به عنوان سرمایه اصلی کشورمان، گفت: این موضوع مهم باید به یک فرهنگ عمومی بدل شود و صرفا زمانی که درک کنیم سرمایه‌های ارزشمندمان نه در جیب‌ها و نه در زیرِ زمین، بلکه در مغزهای خلاق و نوآور جوانان کشورمان نهفته است، به پیشرفت خواهیم رسید.

براساس این گزارش، در این مراسم، 3 نفر از کاندیداهای بخش فناوری به ارائه طرح‌های فناورانه خود پرداختند و همچنین ایده پردازان برگزیده این دوره از جشنواره در بخش های گوناگون، جوایز خود را از دستان دکتر ستاری، رسول زرگرپور استان‌دار اصفهان، و مسوولان جشنواره دریافت کردند.

دوازدهمین دوره جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی که با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد، ضمن ایجاد فضای تعامل سرمایه‌گذاران و ایده‌پردازان با حرکت به سمت ملی شدن، در جهت تبدیل شدن به فضایی برای تجمع فعالان حوزه فن‌آفرینی تلاش می کند و در همین راستا، به برگزاری سمینار آموزشی با موضوع کارآفرینی اجتماعی و فرصت‌های بین‌المللی فن‌آفرینی و داوری طرح‌های کسب و کار و شرکت‌های فن‌آفرین رشد اقدام کرده است.

همچنین، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با ارائه تسهیلات تجاری سازی بر اساس سازوکار تعریف شده، برگزیدگان بخش فن آفرینان جشنواره شیخ بهایی را مورد حمایت قرار می‌دهد.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا