چهارمین کنفرانس بین‌المللی «آلومینیوم ایران» برگزار می‌شود

 این رویداد علمی، سکویی برای مهندسان و متخصصان سازمان‌های دانشگاهی و صنعتی برای تکامل یک رویکرد جمعی در راستای دستیابی به نیازهای امروز و آینده صنعت آلومینیوم محسوب می‌شود و هدف از برگزاری آن، ارائه و بحث درباره پیشرفت‌های اخیر در مورد آلومینیوم است که تمامی جنبه‌های تولید، فرآوری، ساخت، ساختار و خواص و کاربردهای مهندسی آلومینیوم را در بر می‌گیرد.

در چهارمین کنفرانس بین‌المللی آلومینیوم ایران، موضوعاتی نظیر فرصت‌های سرمایه گذاری خارجی گسترده در صنعت آلومینیوم ایران، آلومینیوم و بازارهای مربوط به آن، پیشرفت‌های آتی در تولید آلومینیوم و کاربردهای آن، تکنولوژی احیای آلومینیوم، مواد خام‌، ریخته‌گری و انجماد، خواص مکانیکی و شکل دهی، بازیابی و محیط زیست، متالورژی پودر، نانوتکنولوژی، عملیات حرارتی، جوشکاری و اتصال، مواد کامپوزیتی، مواد دیرگداز، خوردگی و مهندسی سطح، شبیه سازی و اتوماسیون و مدیریت مصرف انرژی در صنایع آلومینیوم مطرح می‌شود.

در این کنفرانس کارگاه‌های آموزشی و جلسات فناوری نیز با همکاری شرکتها و سازمان‌های داخلی و بین‌المللی برگزار می‌شود. علاوه بر آن در نمایشگاه جانبی کنفرانس، آخرین محصولات و دستاوردهای شرکت‌های داخلی و خارجی عرضه می‌شود. در بخش نمایشگاه کنفرانس، تمامی صنایع آلومینیوم ایران و شرکت‌های وابسته در نمایشگاه منحصر به فرد آلومینیوم شرکت خواهند کرد و همچنین انتظار می‌رود بیش از ۳۰ شرکت بین‌المللی نیز فناوری‌ها، خدمات و محصولات مربوط به آلومینیوم و صنایع وابسته را ارائه دهند. این نمایشگاه نمایی کامل از صنعت آلومینیوم را عرضه خواهد کرد.

بر اساس اعلام دبیرخانه کنفرانس، ارائه مقالات به صورت شفاهی و پوستر از دیگر بخش‌های این کنفرانس است. همچنین همانند دوره قبل، در چهارمین کنفرانس آلومینیوم نشست‌های تکنولوژی برگزار خواهد شد. علاوه بر این چهار کارگاه آموزشی با عناوین «عملیات سطحی و آندایزینگ آلومینیوم»، «تکنولوژی احیای آلومینیوم»، «تکنولوژی اکستروژن آلومینیوم» و «نگرشی نوین بر ریخته‌­گری آلیاژهای آلومینیوم (قطعه ­ریزی- شمش ریزی)» در این کنفرانس ارائه خواهد شد.

مرکز تحقیقات آلومینیوم ایران در دانشگاه علم و صنعت ایران قرار دارد و علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت کنفرانس به آدرس http://iiac20.ir مراجعه کنند و یا با شماره تلفن ۷۷۲۴۰۵۰۲ تماس بگیرند.

بر اساس این گزارش، دوره قبل این کنفرانس در سال ۲۰۱۴ و در شهر تهران با موفقیت برگزار شد که در آن ۴۵۰ شرکت‌ کننده داخلی و ۴۰ شرکت ‌کننده خارجی گرد‌ هم آمدند و در آن بیش ‌از ۱۰۰ نماینده صنعتی از ایران و خارج از ایران، نقطه ‌نظرات خود را در زمینه تکنولوژی صنایع بالادستی و پایین‌ دستی آلومینیوم و پتانسیل تولید آلومینیوم در منطقه خلیج‌فارس به اشتراک گذاشتند.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا