كنفرانس ملي حفاظت محيط زيست در تهران برگزار شد

 رييس جهاد دانشگاهي واحد شهيد بهشتي در حاشيه اين كنفراني به ايرنا گفت: حدود 220 مقاله به دبيرخانه كنگره ملي حفاظت از محيط زيست ارسال شده كه از اين تعداد 180مقاله پذيرفته شده است.

سعيد ميرزايي اظهار كرد: ازمجموعه پذيرفته شده 120 مقاله به صورت پوستر در معرض ديد علاقمندان قرار مي گيرد و 60 مقاله نيز به صورت سخنراني در اين كنگره ارائه خواهد شد.
دبيركنگره ملي حفاظت محيط زيست، بيشترين مقالات ارسالي را در حوزه حفاظت آب اعم از مشكلات و چالش هاي اين حوزه مانند آلودگي هاي آب اعلام كرد و گفت: كمترين مقالات در محور حفاظت در مقابل آلودگي هاي صوتي و امواج بوده است.
ميرزايي به برگزاري كارگاه تخصصي در اين كنگره اشاره كرد و گفت: متناسب با محورهاي كنفرانس كارگاه هاي تخصصي برگزار خواهدشد. حفاظت آب، هوا، خاك، حفاظت در مقابل آلودگي هاي صوتي و امواج، اقتصاد و حقوق محيط زيست، آموزش و فرهنگ محيط زيست و معدن، صنايع معدني و حفاظت محيط زيست محورهاي اين كنگره است.
دبير كنگره ملي حفاظت محيط زيست اظهار كرد: دهياران با فراگيري آموزش هاي لازم سفيران حفاظت محيط زيست در روستاها خواهند شد. به نظر مي رسد اين كار مي تواند اثرگذار و گامي براي حفظ محيط زيست روستاها باشد.
ميرزايي به رونمايي كتاب 'مديريت محيط زيست در روستاها' در اين كنگره اشاره كرد و گفت: با تاليف و رونمايي از اين كتاب درصدد هستيم توجه ويژه اي به محيط زيست روستا انجام گيرد.
وي، قوانين محيط زيست، پسماندهاي روستايي، پساب ها و فاضلاب ها، فرهنگ سازي و آموزش به مردم، نقش آنها در محيط زيست روستاها و استفاده فناوري و تجهيزات نوين در حفاظت از منابع طبيعي را از جمله موضوعاتي دانست كه در اين كتاب به آنها پرداخته شده است.
رييس جهاد دانشگاهي واحد شهيد بهشتي اظهار كرد: در اين كتاب سعي شده منابع طبيعي به نحو مطلوب به مردم شناسائي شده و راه هاي حفاظت از آنها نيز اعلام شود.
به گفته ميرزايي، نحوه برخورد صحيح با پسماندهاي روستايي و برخورد علمي و كاربردي با پساب ها و فاضلاب روستايي از ديگر موضوعاتي است كه در اين كتاب، بيان شده است.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا