توسعه تعاملات بین المللی در حوزه پژوهش و فناوری از اولویت های وزارت علوم است

دکتر حسن خوش قلب روز شنبه در گفت و گو با ایرنا با اعلام این خبر افزود: این مهم در راستای افزایش دیپلماسی علمی، تقویت جایگاه و رتبه ایران از منظر علمی در سطح بین الملل و افزایش و توسعه صادرات محصولات و خدمات شرکت های دانش بنیان به کشورهای دیگر صورت می گیرد.

وی ادامه داد: همچنین رایزنی با سفارت خانه های کشورهای مختلف برای شناساندن محصولات دانش بنیان تولید شده در پارک ها و مراکز فناوری، جلب سرمایه گذاری خارجی، ایجاد شرکت های دانش بنیان با مشارکت سرمایه گذاران خارجی و ایجاد پارک های علم و فناوری مشترک با کشورهای همسایه از مهمترین برنامه ها و اقدامات وزارت علوم در این راستا است.
خوش قلب با بیان اینکه تفاهم نامه ها و قراردادهای بسیار خوبی در سطح دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و پارک های علم و فناوری با مراکز علمی و فناوری جهان منعقد شده است، افزود: در 10 سال اخیر حدود هزار و 400 تفاهم نامه میان مراکز آموزش عالی ایران و مراکز آموزش عالی و فناوری سایر کشورها در حوزه پژوهش و فناوری به امضا رسیده است.
وی ادامه داد: از این تعداد تفاهم نامه، هزار و 100 تفاهم نامه میان دانشگاه های ایران و مراکز آموزشی و فناوری جهان منعقد شده است، 200 تفاهم نامه مربوط به پژوهشگاه ها و 100 تفاهم نامه نیز مربوط به پارک های علم و فناوری است.
رییس حوزه معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم ابراز امیدواری کرد که با برنامه ریزی و پیگیری های لازم، این تفاهم نامه ها به نتیجه مطلوب برسند و دستاوردهای مناسبی داشته باشند.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا