آخرین مهلت ارسال مقاله به همایش بین‌المللی «ایمونولوژی، آسم و آلرژی»

دکتر فرحزاد جباری، دبیر علمی و اجرایی همایش اظهار کرد: سمپوزیوم «آلرژی غذایی و دارویی»، 14 اردیبهشت 95 و سومین همایش بین‌المللی «ایمونولوژی، آسم و آلرژی» 15 تا 17 اردیبهشت 95 در محورهای آسم، آلرژن‌ها، اتوایمیونیتی، تولرانس، پیشگیری، اپیدمیولوژی، ایمونوتراپی، ژنتیک، آنافیلاکسی، نقایص ایمنی، آلرژی تنفسی، آلرژی غذایی، آلرژی دارویی، آلرژی پوستی، آلرژی به حشرات، بهداشت و آلرژی، تست‌های تشخیصی، طب سنتی و آلرژی، سایکونورو ایمونولوژی، پولیپوز و رینوسینوزیت آلرژی، پاسخ‌های ایمونولوژیک در آلرژی، همراهی آلرژی با سایر بیماری‌ها و تاثیر رژیم‌های غذایی در آلرژن‌ها در مشهد برگزار می‌شود.

جباری خاطرنشان کرد: آموزش و آشنایی متخصصان گروه‌های مختلف پزشکی، پزشکان عمومی و کارشناسان با آخرین پیشرفت‌های علمی در زمینه تشخیص، درمان و پیشگیری، آشنایی محققان جهت انجام تحقیقات کاربردی مرتبط با آلرژی، ایجاد فضای مناسب جهت برقراری ارتباط علمی بین دانشمندان و پزشکان جمهوری اسلامی ایران با سایر دانشمندان دنیا، ارائه اطلاعات نوین در بیماری آسم و آلرژی‌های بینی، غذایی، پوستی و دارویی، ارائه مباحث ایمونولوژی در HTLV-1، بررسی مشکلات بیماران مبتلا به آلرژی و نقص ایمنی و راهکارهای حل آنها از جمله اهداف این همایش به شمار می‌روند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد مهلت ارسال چکیده مقالات را تا اول بهمن ماه امسال اعلام و تصریح کرد: علاقه‌مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانند به وب سایت همایش به نشانی http://cong-3ica.mums.ac.ir/fa/ مراجعه کنند.

جباری خاطرنشان کرد: این کنگره با حضور اساتید مجرب در رشته‌های ایمونولوژی و آلرژی، ریه، تغذیه و گوارش برگزار می‌شود و شرکت کنندگان ضمن تبادل نظر در زمینه آخرین دستاوردهای علمی، روش‌های درمانی و پیشگیری، مروری جامع بر اطلاعات نوین در زمینه انواع بیماری‌های آلرژی خواهند داشت. وی افزود: در حاشیه کنگره پنج کارگاه آموزشی در راستای اهداف کنگره برگزار می‌شود.

رییس مرکز تحقیقات آلرژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: بیماری‌های آلرژی در دهه‌های اخیر در جهان رو به افزایش بوده و در کشورهای پیشرفته حدود 15 تا 20 درصد جامعه مبتلا به بیماری‌های آلرژیک هستند.

دانشیار گروه ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه با افزایش توانایی تشخیص بالینی و آزمایشگاهی، میزان شناسایی بیماران مبتلا به آلرژی افزایش یافته و از عوارض بیماری با درمان سریع کاسته می‌شود، تصریح کرد: بر این اساس آموزش و تبادل نظر در مقوله آلرژی جهت ارائه خدمات بهتر و موثرتر کاملا ضروری به نظر می‌رسد.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا