برگزاری اردوهای جهادی صنعتی در دستور کار برنامه های بنیاد ملی نخبگان است

آریا الستی چهارشنبه در حاشیه بیست و دومین نشست روسای بنیادهای نخبگان استانی در اهواز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به منظور برگزاری این اردوها با بخش بسیج سازندگی سپاه وارد مذاکره شده ایم.
وی افزود: بر اساس برنامه ریزی انجام شده نخبگان به جای سرکشی به مناطق محروم به واحدهای صنعتی می روند و در یک مدت زمان مشخص با حضور در یک واحد صنعتی و آشنایی با مسائل آن، راهکاری برای حل موضوع ارائه می کنند و یا در آن صنعت جذب می شوند.
الستی با تاکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت های مطمئن فرهنگی کشور ادامه داد: به همین منظور با سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری و سپاه پاسداران در جهت تشکیل اردوهای راهیان نور وارد مذاکره شده و برنامه هایی را تدوین کرده ایم.
معاون فرهنگی بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اینکه اردوهای جهادی از جمله برنامه های بنیاد است ادامه داد: سالانه یک یا دو برنامه اردو با همکاری گروههای جهادی برگزار می شود که استعدادهای برتر بسته به موقعیت و محل زندگی خود در این اردوها شرکت می کنند.
وی به توسعه بازدیدهای علمی، ایرانگردی و زیارتی اشاره کرد و گفت: با یک مرکز وابسته به جهاد دانشگاهی با اقدامات ایرانگردی و گردشگری، تفاهم نامه منعقد شده است.
الستی اظهار کرد: از آنجایی که بازدیدها به دفعات زیاد در سطح کشور انجام می شود در صورت مقدور نشدن حضور یک نفر در یک زمان مشخص، امکان حضور در زمان دیگری وجود دارد.
معاون فرهنگی بنیاد ملی نخبگان ادامه داد: برای بازدید با چند انجمن علمی به صورت آزمایشی از جمله باستان شناسی همکاری می کنیم.
وی خاطرنشان کرد: برای ایجاد روحیه دلبستگی و امید در جوان ها و حمایت فرهنگی نخبگان، باید از ظرفیت نهادهای دیگر به جز بنیاد استفاده شود.

* بسیاری از پروژه های کشور توسط نخبگان انجام می شود 
معاون برنامه ریزی و نظارت بنیاد ملی نخبگان گفت: بسیاری از پروژه های کشور توسط نخبگانی انجام می شود که توسط این بنیاد شناسایی شده اند. 
غلامعلی منتظر در جمع خبرنگاران در اهواز اظهار کرد: نتیجه کار نخبگی اثر گذاری در کشور است که بنیاد نخبگان در این عرصه نقش زیادی داشته است بنابراین دانشجویان باید خوب درس بخوانند و خود را برای مسئولیت پذیری در آینده آماده کند. 
وی افزود: درکشور ایران نیروهای زبده و نخبه زیادی وجود دارد و طبعا تعداد زیادی از آنها هنوز شناسایی نشده اند که بنیاد نخبگان مسیر حرکتش را در جهت شناسایی این افراد تنظیم کرده است. 
منتظر ادامه داد: ظرف یک سال اخیر بنیاد سعی کرده در حوزه های مختلف علم و فناوری در عرصه هایی از جمله هنری، فرهنگی و شرکتهای دانش بنیان فعالیت خود را افزایش دهد. 
معاون برنامه ریزی و نظارت بنیاد ملی نخبگان گفت: آئین نامه هایی برای شناسایی نخبگان در زمینه های مختلف هنری، ادبی، قرآنی وجود دارد. 
وی تصریح کرد: فراهم کردن شرایط اثرگذاری الزاما فقط در وظایف بنیاد نخبگان نیست بلکه به دیگر نهادها نیز مربوط است. 
منتظر با اشاره به اینکه کمرنگ بودن مطالبه علم و فناوری در کشور ادامه داد: صنعت، تجارت و خدمات باید علم و فناوری را مطالبه کنند در نتیجه باید در جهت تربیت نیروهای برجسته و افزایش مطالبه علم و فناوری تلاش کنیم. 
معاون برنامه ریزی و نظارت بنیاد ملی نخبگان به آمار نخبگان زیر پوشش بنیاد ملی نخبگان اشاره کرد و گفت: پارسال سه هزار و 800 نفر و امسال بیش از چهار هزار دانشجو زیر پوشش طرح جایزه های تحصیلی قرار گرفتند. 
وی به حوزه اختراعات اشاره کرد و افزود: همه ساله دو هزار اختراع بررسی و 200 مخترع برتر کشور شناسایی می شوند. 
بیست و دومین نشست روسای بنیادهای نخبگان استانی چهارم و پنجم آذر، در اهواز با حضور جمعی از مسئولان بنیاد ملی نخبگان و روسای بنیادهای نخبگان کشور به منظور بررسی برنامه های سال 1395 در حال برگزاری است.
به گزارش ایرنا، سورنا ستاری، معاون علمی، فناوری رئیس جمهوری فردا به منظور تصویب برنامه های جدید بنیاد در سال 1395 در این نشست حضور می یابد.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا