جایزه علامهطباطبایی نماد اصلی نخبگی است
دکتر سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و رئیس بنیاد ملی نخبگان در مراسم اعطای چهارمین دوره جایزه علامه طباطبایی با بیان این که برگزیدگان این جایزه بزرگ، الگویی مناسب و ارزشمند برای جوانان کشور هستند، بر ضرورت حمایتهای ویِژه از نخبگان و سرآمدان کشورمان تاکید کرد و افزود: کشور ما تاکنون دچار نقطه ضعفی در ساختار پژوهش کشور بوده و همچنین مشکلاتی در حمایت از افراد خاص داشتهایم. اما در این مدت در دولت بسیار تلاش کردهایم که این نقطه ضعف را اصلاح کنیم.
وی افزود: مراکز گوناگونی برای پرورش محققان، دانشمندان و اساتید ایجاد شدهاند؛ اما در ایجاد و تخصصیسازی مراکز نخبهپروری که از اساتید و سرآمدان به طور خاص حمایت کند کمتر توفیق داشتهایم.
رییس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به حمایت ویژه این بنیاد از محققان، پژوهشگران و اساتید نخبه و برجسته کشورمان در قالب طرح های گوناگون، عنوان کرد: از خرداد ماه سال جاری برنامه ویژهای برای حمایت از اساتید برجسته و سرآمد در قالب «باشگاه سرآمدان علمی ایران» پیادهسازی شده است و در قالب این طرح، یک صد نفر از اساتید و محققین که صاحب مقالات و ثبت اختراع بر اساس معیارهای تعریف شده هستند به طور خاص مورد حمایت ما در معاونت علمی قرار گرفتهاند.
ستاری، با بیان اینکه طرح حمایت از اساتید سرآمد در راستای گسترش و ترویج فرهنگ نخبه پروری به عنوان یکی از مجموعه برنامههای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انجام میگیرد، ابراز امیدواری کرد اجرای این برنامه و نیز جایزه علامه طباطبایی و دیگر برنامههای در دست انجام ضمن حل بخشی از مشکلات موجود جامعه نخبه کشور به ترویج و توسعه فرهنگ نخبهپروری و ارج نهادن به افراد برجسته کشور کمک کند.
ستاری با اشاره به این که برگزیدگان جایزه علامه طباطبایی مصداق عینی رسیدن به مرحله نخبگی و مثال حقیقی افراد برجسته یک کشور هستند، عنوان کرد: تمام اساتید برجسته و نخبگان برگزیده این جایزه مایه مباهات و افتخار کشورمان هستند و تمام ظرفیتهای حمایت از دستاوردها و تحقیقات علمی این افراد از جمله بنیاد ملی نخبگان در اختیار آنها قرار خواهد گرفت.
No tags for this post.