استقرار شرکتهای دانشبنیان در مجتمعهای فناورانه
حمیدرضا شاهوردی در حاشیه بازدید از سومین نمایشگاه و جشنواره فناوریهای نو و پیشرفته تبریز در گفتوگو با ایسنا، صندوق نوآوری و شکوفایی را اصلیترین منبع تامین سرمایه شرکتهای دانش بنیان دانست و گفت: از یک هزار و 800 شرکت دانش بنیان تایید صلاحیت شده، حدود یک هزار و 350 شرکت به صندوق نوآوری و شکوفایی مراجعه کرده و طرحها و پروژههایی را ارائه کردهاند که بخشی از آنها در دست بررسی است.
به گفته وی حدود 875 طرح و پروژه ارائه شده از سوی یکهزار و 350 شرکت مراجعه کننده به صندوق، بررسی و مشخص شده است که آیا منابع و تسهیلاتی برای آنان اختصاص مییابد یا خیر و مابقی نیز در دست بررسی است.شاهوردی از تصویب اعتبار و تسهیلات برای بیش از 600 شرکت دانشبنیان در کشور خبر داد و اظهار کرد: میزان مصوبات وامی و اعتباری ما حدود 250 میلیارد تومان است که در اختیار شرکتهای دانش بنیان قرار میگیرد و بعد از تخصیص نیز، تامین اعتبار متناسب با پیشرفت پروژه امکانپذیر خواهد بود.
وی به برخی دیگر از مهمترین فعالیتهای صندوق نوآوری و شکوفایی اشاره کرد که از مهمترین آنها می توان به ارائه بسته تسهیلاتی برای شرکتهای صادر کننده دانشبنیان، ارائه بسته حمایت از فروش محصولات شرکتهای دانشبنیان و محصولات سرمایهای آنان و … اشاره کرد.
وی از تصویب بسته حمایت از استقرار شرکتهای دانشبنیان در مجتمعهای فناورانه خبر داد و گفت: این موضوع نیز در حال اجراست.
شاهوردی با اشاره به بحث ضمانتنامههای بانکی شرکتهای دانش بنیان اظهار کرد: این موضوع نیز در روزهای گذشته حل و فصل و تعیین تکلیف شده است. در حال حاضر با معرفی صندوق و از طریق دو بانک مطرح کشور، ضمانتنامههای بانکی شرکتهای دانشبنیان صادر میشود و قبل از این، سیستم بانکی کشور برای شرکتهای شبیه دانشبنیان که سرمایه کم و ریسک بالایی داشتند، اقدام به صدور ضمانتنامه نمیکرد.
عضو هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به برگزاری سومین نمایشگاه فناوریهای نو و پیشرفته تبریز سطح این نمایشگاه را فراتر از سطح متوسط نمایشگاههای مشابه در سایر استانها دانست و گفت: نمایشگاه امسال، مبین شور و شوقی است که در این استان وجود دارد و این اشتیاق به صورت کامل هم در تمامی مسؤولان استان و هم در شرکتهای حاضر در نمایشگاه به خوبی دیده میشود.
No tags for this post.