"تغییرات جوی" جهان را تنبل می‌کند؟

کارشناسان با بیان اینکه بالا رفتن دما می‌تواند بازده اقتصادی را در سراسر جهان کاهش دهد، اظهار داشتند: این وضعیت به دلیل این نیست که مردم دنیا همه با هم عمدا تصمیم بگیرند که دست از کار بکشند اما به طور کلی با افزایش دمای هوا، تولید اقتصادی را کاهش می‌دهد.

در بررسی جدید کارشناسان دانشگاه کالیفرنیا و استنفورد از نگاه اقتصاد کلان، گرمای جهانی را مورد مطالعه قرار دادند. در مطالعات مختلف هزینه‌های زیرساختی و پشتیبانی تغییرات جوی ارزیابی شده اما در این مطالعه چگونگی تاثیر افزایش دما بر بازدهی افراد بررسی شد.

«مارشال بورکه» یکی از کارشناسان این مطالعه گفت: بسیاری از مطالعات به خوبی نشان می‌دهد بالا رفتن دما برای کشاورزی و بازده کاری حتی در کشورهای ثروتمند هم نامطلوب است.

در این بررسی بورکه و تیم تحقیقاتی‌اش اطلاعات مربوط به میانگین دما و اطلاعات بازده اقتصادی 166 کشور را در فاصله سال‌های 1960 تا 2010 ارزیابی کردند و دریافتند که افزایش دما تا آستانه حدود 12 درجه سانتی‌گراد در سال بهره‌وری را به همراه دارد اما بالا رفتن دما بیش از این، موجب کاهش بازده اقتصادی می‌شود.

به گزارش ایسنا، کارشناسان معتقدند: ارزیابی هزینه‌های بهره‌وری گرم شدن هوا آسان نیست. برخی بررسی‌ها حاکی از آن است که کشورهای ثروتمندتر قادر هستند با استفاده از تکنولوژی با این وضعیت مقابله کنند اما این ارتباط ثابت نشده است. همچنین اطلاعات موجود به طور دقیق شواهد غنی مبنی بر اینکه کشورهای ثروتمند از تاثیرات بالا رفتن دمای هوا مصون هستند، ارائه نمی‌کند.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا