تصاحب عنوان برترین دانشگاه صنعتی خاورمیانه تا سال 1404 توسط دانشگاه امیرکبیر

 دکتر سید احمد معتمدی در نهمین گردهمایی اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به برنامه راهبردی این دانشگاه افزود: برای داشتن برنامه راهبردی باید تفکر راهبردی وجود داشته باشد.وی آینده‌نگری، بلندپروازی، هدایت‌کننده و جهت دهنده، واضح و قابل فهم، سهولت بخشی به ارزش‌های مشترک، پاسخگویی به تغییرات آینده، بیان پیامدهای مثبت و ایجاد هیجان و انگیزه را از ویژگی‌های برنامه راهبردی عنوان کرد.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: برنامه راهبردی این دانشگاه در سال 86 تدوین و تصویب شده است و اکنون در حال برنامه‌ریزی اجرایی برای آن هستیم.

معتمدی تاکید کرد: روند اجرای برنامه راهبردی دانشگاه باید به صورت سالیانه ارزیابی شود.وی با اشاره به اهداف بلندمدت این دانشگاه گفت: قرار گرفتن در زمره 100 دانشگاه برتر دنیا تا سال 1404، ورود دانشگاه به دانشگاه‌های نسل سوم طی اجرای برنامه ششم توسعه و رسیدن به عنوان «برترین دانشگاه صنعتی منطقه خاورمیانه» تا سال 1404 از برنامه‌های اصلی این دانشگاه است.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: درحال حاضر تعداد 10 دانشگاه از کشورهای درحال توسعه در میان 100 دانشگاه برتر دنیا هستند، بنابراین در ایران نیز باید برنامه‌ریزی صورت گیرد تا ما نیز در این جایگاه قرار بگیریم و دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این حوزه می‌تواند پیشرو باشد.

معتمدی با بیان اینکه دانشگاه صنعتی امیرکبیر قصد دارد در زمره دانشگاه‌های نسل سوم قرار گیرد، افزود: درحال حاضر فارغ التحصیلان این دانشگاه در صنایع، رده‌های مدیریتی و کارشناسی مختلفی مشغول به فعالیت هستند.وی تاکید کرد: تربیت دانشجو در این دانشگاه تک بعدی نیست؛ بلکه علاوه بر آموزش به مباحث دیگر نیز در تربیت دانشجویان توجه می‌شود.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: طی سال‌های گذشته از استادان این دانشگاه 10 نفر به عنوان وزیر انتخاب شده‌اند که این پتانسیل در هر دانشگاهی وجود ندارد.

معتمدی با اشاره به اصلاح و بازنگری آیین‌نامه ارتقای اعضای هیات علمی دانشگاه گفت: در سال جاری 22 ارتقاء داشتیم که از این تعداد 16 نفر از مرتبه علمی دانشیاری به مرتبه علمی استادی ارتقاء یافتند.وی با بیان اینکه درحال حاضر 14 هزار دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند، افزود: برای افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو نیازمند توسعه فضای فیزیکی هستیم.

معتمدی اضافه کرد: میزان بودجه عمومی این دانشگاه در سال گذشته 92 میلیارد تومان بود و این درحالی است که میزان هزینه‌های پرسنلی این دانشگاه حدود 98 میلیارد تومان است؛ بنابراین اگر درآمد اختصاصی وجود نداشته باشد، چرخه فعالیت دانشگاه نخواهد چرخید.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه در سال 90 تعداد دانشجویان خارجی این دانشگاه چهار نفر بود، گفت: امسال تعداد دانشجویان خارجی دانشگاه به 141 نفر افزایش یافته است.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا