نقش "ورزش" در کاهش بروز بیماریها
دکتر مریم ابوالحسنی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه داشتن یک برنامه ورزشی منظم میتواند موجب کاهش خطر 27 درصدی مرگ و میر شود، گفت: افراد بهتر است قبل از شروع یک فعالیت ورزشی، داراری یک نسخه ورزشی توسط پزشک باشند تا ارزیابیهای لازم در جهت انجام ورزش برای آنها صورت گیرد.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید بر اینکه ورزش میتواند منجر به کاهش چربی، افزایش مقاومت بدن، کاهش ابتلا به استرس و چاقی شود، تصریح کرد: مبتلایان به بیماریهای کلیوی میتواند 2 تا 3 بار در هفته از ورزشهای قدرتی استفاده کنند.
وی با اشاره به اینکه به این افراد توصیه نمی شود بلافاصله پس از انجام دیالیز به ورزش بپردازند، اظهار کرد: نقش تاثیر شیوه زندگی در کاهش ابتلا به بیماریها و بهبود آنها در تمام جوامع جهانی به اثبات رسیده است. بنابراین ورزش در صورتی در کاهش بیماریها تاثیرگذار است که به صورت منظم و با برنامه باشد.
ابوالحسنی خاطرنشان کرد: فعالیت بدنی میزان کلسترول بد خون را کاهش و میزان کلسترول خوب خون را افزایش میدهد و استفاده از ورزش دوچرخه ثابت نیز برای بیماران مبتلا به بیماریهای کلیوی بسیار سودمند است.
این متخصص پزشکی ورزشی در پایان با تاکید بر اینکه با کمک ورزش میتوان از پیشرفت برخی از بیماریها جلوگیری کرد، گفت: یکی از مهمترین عواملی که موجب بروز دردهای مفصلی در ناحیه گردن و عضلات بین کتف میشود، بیتحرکی است. قرار گرفتن در موقعیتهای بیتحرک مانند نشستنهای طولانی مدت در موقعیتهای ثابت و در هنگام استفاده از کامپیوتر میتواند منجر به آسیبهای جدی در افراد شود.
No tags for this post.