پژوهشگر ایرانی در جمع یک درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفت
احمدی براساس داده های منتشر شده از پایگاه طلایه داران علم تامپسون رویترز (ISI) در زمره یک درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفته است.براساس این گزارش، معیار انتخاب پژوهشگران برتر ، تعداد استنادهای صورت گرفته به آنان از طرف سایر پژوهشگران است.
بر همین اساس پژوهشگرانی که توانسته اند براساس تحقیقات خود به بالاترین سطح اعتبار بین المللی دست یابند؛ براساس ارزیابی معتبرین ترین سایت علمی جهان موسوم به ISI در گروه نخبگان علمی برتر دنیا قرار می گیرند.
نخبگان یک درصد برتر دنیا، 14 درصد از کل علم دنیا را تولید می کنند و همین گروه 24 درصد کل استنادهای دنیا را دریافت می کنند.
گفتنی است براساس آخرین آمار منتشر شده، 173 دانشمند ایرانی در زمره دانشمندان یک درصد برتر دنیا قرار گرفتند.
براساس این گزارش، نخبگان علمی مهم ترین عامل رشد و توسعه نظام های علمی هستند؛ از همین رو شناسایی آنان از اهمیت بسزایی برخوردار است. کشورهای پیشرفته علمی برای جذب نخبگان از سراسر دنیا برای شناسایی این دانشمندان، برنامه ریزی و سرمایه گذاری می کنند که موجب شده است تا این کشورها به بزرگ ترین مقصد برای مهاجرت نخبگان علمی دنیا تبدیل شوند.
بیوگرافی علمی دکتر احمدی:
این دانشمند افتخار آفرین در سال 1355 در مشهد مقدس چشم به جهان گشود و پس از کسب دیپلم تجربی خود در سال 1373 وارد دانشگاه مشهد و در رشته کارشتاسی شیمی ، دانش آموخته شد. همچنین مقاطع ارشد و دکترای خود را در رشته شیمی تجزیه از دانشگاه های تبریز و کرمانشاه دریافت کرد.
احمدی طی تحصیل فعالیت های پژوهشی بسیاری انجام داده است که ثمره آن 75 مقاله ثبت شده در پایگاه ISI است؛ او همچنین مدرس 500 دانشجوی دکترا بوده است.
سابقه فعالیتی دکتر احمدی
دکتر احمدی در زمان حاضر علاوه بر اینکه مسوولیت معاونت پژوهشی معاونت بین الملل علوم پزشکی ایران را بر عهده دارد، در مسوولیت معاونت پژوهشی دانشکده داروسازی پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز فعالیت دارد.
او پیش تر سابقه تاسیس دانشکده داروسازی در دانشگاه کرمانشاه به همراه دکتر دانش مهر را داشته است و در زمان حاضر دانشکده داروسازی بین الملل با پنج گروه آموزشی و 14 عضو هیات علمی در حال جذب دانشجویان خارجی با ظرفیت 30 تن است که به گفته دکتر احمدی تا پنج سال آینده این ظرفیت به 400 تن در سال خواهد رسید.
رمز موفقیت از زبان دکتر احمدی
این دانشمند جوان رمز موفقیت در امر آموزش و پژوهش را تقوای علمی و صفات نیکو می داند.او معتقد است که نقش اساتید در رشد و بالندگی دانشحویان بسیار با اهمیت است.