لزوم ارتقای خدمات پرتودرمانی در جهان
میلیونها انسان در سراسر جهان به دلیل ابتلا به سرطان جان خود را از دست میدهند در حالی که میتوان آنان را با کمک رادیوتراپی درمان کرد.
همچنین در کشورهایی با درآمد بالا که این تسهیلات و خدمات وجود دارند کارشناسان هشدار میدهند که فقدان تجهیزات و کادر درمانی کافی، مشکلساز شده است.
پروفسور «ریافت آتون» از دانشگاه هاروارد در بوستون آمریکا گفت: این تصور غلط گسترده وجود دارد که هزینههای رادیوتراپی به گونهای است که بهرهمندی از آن برای تمام کشورها غیز از کشورهای ثروتمند غیرممکن است.
به گفته آتون، مطالعات انجام شده نشان میدهد این خدماتدهی ضروری نه تنها شیوه درمانی ایمن و با کیفیت بالا را در اختیار کشورهای با درآمد پایین و متوسط قرار میدهد بلکه ظرفیت بالای رادیوتراپی به نوعی سرمایهگذاری منعطف و مقرون به صرفه برای این کشورهاست.
بیش از 60 درصد بیماران مبتلا سرطان در دورهای از بیماریشان به پرتودرمانی نیاز دارند و این خدمات برای درمان انواع سرطانها از جمله سرطان پستان، ریه و پروستات حیاتی است. هرچند در کشورهایی با درآمد پایین به خصوص در آفریقا دسترسی به این خدمات محدود است.
به گزارش ایسنا، همچنین در کشورهایی با درآمد بالا از جمله انگلیس، کانادا و استرالیا تعداد مراکز خدمات رادیوتراپی، تجهیزات و کادر آموزشدیده کافی وجود ندارد.
No tags for this post.