جراحی کاهش وزن باعث کند شدن جذب دارو در بدن می شود

به گزارش سیناپرس، چاقی، عارضه نارحت کننده ای است که افراد زیادی را در سرتاسر جهان تحت تاثیر قرار می دهد و برخی را برای کمک به کاهش وزن، نیازمند عمل جراحی می کند. با این حال، نتایج یک تحقیق جدید بین الملل نشان می دهد که جراحی می تواند نحوه عملکرد داروها را در بدن این افراد تغییر دهد. 

این جراحی ها عمدتا بدین منظور صورت می گیرند که معده را کوچک‌تر کنند و از این طریق، موجبات کمتر غذا خوردن و یا کمتر شدن جذب غذا را فراهم آورند.

اما محققان موسسه خدمات اطلاعات دارو و درمان استرالیا می گویند پس از انجام چنین جراحی هایی، بدن شما در کنار غذا، داروها را نیز به خوبی جذب نمی‌کند.به گزارش سیناپرس، اگر از داروهای تثبیت کننده خلق و خو یا داروهای ضد افسردگی استفاده می کنید، ممکن است نیاز به مصرف بیشتر داشته باشید تا اثر قبل از جراحی چاقی را داشته باشند.

آن ها می افزایند: پس از جراحی، ممکن است نتوانید داروهای اصطلاحا کند رهش را نیز جذب کنید و برای کمک به جذب، ممکن است لازم باشد برخی از قرص ها را خرد کنید یا آن ها را به شکل مایع تبدیل کنید. به گزارش سیناپرس، همچنین مهم است که از داروهایی مانند ایبوپروفن و آسپرین که بر پوشش معده تأثیر می‌گذارند اجتناب کنید.

بر اساس این یافته ها، پس از جراحی کاهش وزن، الکل نیز سریع تر جذب شده و کندتر از بدن پاک می شود. امری که می‌تواند بر رانندگی تأثیر بگذارد. علاوه بر این، قرص های ضد بارداری هم ممکن است به دلیل کاهش جذب، قابل اعتماد نباشند، بنابراین باید سایر روش های پیشگیری از بارداری در نظر گرفته شوند.

این تحقیق همچنین به این نکته اشاره دارد که افرادی که برای عارضه چاقی تحت عمل جراحی قرار می گیرند، باید تا پایان عمر از مکمل های ویتامین و مواد معدنی استفاده کنید.

مجریان این تحقیق در انتها به ذکر این نکته پرداخته اند که بعد از جراحی کاهش وزن، تغییرات زیادی در سبک زندگی ایجاد می شود و دکتر، داروساز و متخصص تغذیه می‌توانند به شما در سازگاری با این تغییرات کمک کنند.

به گزارش سیناپرس، این یافته های علمی پژوهشی جالب در نشریه Australian Prescriber منتشر شده اند.

ترجمه: محمدرضا دلفیه
 

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا