مقایسه انواع دریل شارژی، برقی و چکشی
شاید در گذشته دریل فقط در نجاری ها یافت می شد اما امروزه وجود دریل در هر خانه ای ضروری است زیرا برای همه ما پیش می آید که میخواهیم یک دیوار را سوراخ کنیم و پیچی داخل آن فرو کنیم. البته سوراخ کردن دیوار، ساده ترین کاربرد این ابزار است. دریل انواع متفاوتی دارد که هرکدام از آنها برای مورد خاصی مورد استفاده قرار میگیرد مانند مخلوط کردن رنگ، سمباده زدن مبلمان، زهکشی و غیره.
بسیاری از افراد تصور میکنند که خرید دریل کار راحتی است در حالیکه در بازار ده ها نوع دریل با کاربردها، برندها و جنس متفاوت وجود دارد و همین موضوع باعث چالش آمیز شدن انتخاب و خرید دریل می شود. در این مطلب ما قصد داریم 3 نوع معروف دریل، یعنی دریل شارژی، برقی و چکشی را با ذکر مزایا و معایب هر یک مقایسه کنیم.
دریل برقی
دریل برقی قدرت خود را از انرژی الکتریکی میگیرد. دریل برقی (سیم دار) در گذشته خیلی بیشتر از حالا مورد استفاده قرار می گرفتند اما مانند سایر وسایل برقی مانند تلفن کم کم جای خود را به دریل های بدون سیم (شارژی) دادند. امروزه از دریل برقی فقط برای زمان هایی که کار سخت می شود و به قدرت بیشتری نیاز دارید استفاده می شود. نحوه کار دریل برقی بسیار ساده است، تنها کفیست که سیم آن را به پریز برق وصل کرده و از آن استفاده کنید. کاملا طبیعی است که کار با این نوع دریل محدودیت های خاص خودش را دارد اما در کنار این محدودیت ها مزایایی نیز دارند که باعث شده دریل برقی هنوز هم طرفداران خاص خود را داشته باشد.
مزایای دریل برقی
- قدرت بسیار زیاد
- امکان استفاده تا زمانی که کارتان تمام شود
- نیروی گشتاور بسیار بالا
- مناسب برای کارهای سنگین
- قیمت ارزان تر نسبت به دریل های شارژی
- دوام و طول عمر بالا
معایب دریل برقی
- برای کار نیاز به پریز برق دارد
- سیم آن در بسیاری از مواقع زیر دست و پا است
- هزینه بر بودن آن به دلیل مصرف برق
- سنگین و قابلیت حمل آن نسبتا مشکل است
دریل شارژی چیست؟
دریل شارژی مانند سایر وسایل شارژی با باتری کار میکند. با خرید دریل شارژی دیگر نیازی به پریز برق ندارید و دیگر مجبور نیستید با سیم بلند دریل که در بسیاری از موارد مانع کار شما می شود سر و کله بزنید. باتری دریل شارژی میتواند یکی از انواع قلیایی، لیتیومی، یونی، نیکل-کادمیوم و نیکل-فلز هیدرید باشد. میزان نگهداری شارژ دریل به ظرفیت و نوع باتری آن بستگی دارد. مثلا باتری لیتیومی که در تلفن های همراه نیز استفاده می شود، در هنگام استفاده نکردن، دیرتر از سایر انواع باتری دچار تخلیه بار می شود. با اینکه دریل شارژی مزایای زیادی دارد اما اگر شارژ آن تمام شود، تا شارژ مجدد آن نمی توانید از آن استفاده کنید.
مزایای دریل شارژی
- سهولت استفاده کاربر و عدم نیاز به پریز برق
- وزن سبک و حمل آسان
- حجم کم و قابلیت ذخیره در فضای کوچک
- انتخاب ایده آل برای مصارف خانگی
- قابلیت کنترل بهتر
- وجود کنترل گشتاور در آن
معایب دریل شارژی
- قدرت کمتر در مقایسه با دریل برقی
- کاهش بهره وری با شارژ کردن
- قیمت بالا
دریل چکشی
دریل چکشی یک مته دارد و هنگامی که این مته داخل سطح میرود، با حرکات چرخشی و نوسانی، آن سطح را سوراخ میکند. این حرکات چرخشی با ضربه های سریع و سخت به سطح تکمیل می شود که در نتیجه باعث ایجاد صداهای شدید و بلند میشود. این نوع دریل برای حفاری آجر، بتن و ملات های سفت و محکم بسیار مناسبند. مته محکم دریل چکشی این قابلیت را دارد که از میان مواد سخت و محکم عبور و سوراخ کند. دریل های چکشی برای کارهای بسیار سنگین انتخاب ایده آلی هستند، بنابراین اگر فقط برای تعمیرات خانگی خود به دنبال خرید یک دریل هستید، نوع چکشی انتخاب مناسبی برای شما نیست.
مزایای دریل چکشی
- توانایی حفاری سوراخ های بزرگ با عمق زیاد در تمامی سطوح
- مناسب مصالح ساختمانی و صنعتی
- تنوع مدل به دو صورت شارژی و برقی
- قدرت بسیار بالا
خرید انواع مدل های دریل از سایت سوپر ابزار
امروزه انواع مختلفی از دریل در بازار وجود دارد که هر کدام مزایا و معایب خود را دارند و برای مصارف خاصی به کار برده می شوند مثلا دریل شارژی برای مصارف خانگی مناسب است اما در یک کارگاه ساختمانی و نجاری باید از دریل های قدرتمند تر مانند دریل چکشی و برقی استفاده کرد.
فروشگاه اینترنتی سوپر ابزار پارس (https://superabzarpars.com/) با بیش از 40 سال سابقه درخشان در زمینه فروش ابزارآلات صنعتی، بهترین وب سایت برای خرید انواع دریل از معروف ترین برندهای دنیا با قیمت مناسب میباشد. جهت خرید حضوری میتوانید به آدرس تهران، یافت آباد، بلوار معلم، پلاک 280، فروشگاه سوپر ابزار پارس مراجعه کرده و یا با شماره 021-66223270 تماس بگیرید.
No tags for this post.