قرارگاه جهاد تبیین و تهاجم ترکیبی تشکیل شود
محمدرضا مردانی در گردهمایی اساتید بسیجی دانشگاههای استان تهران گفت: تبیین و جهاد تبیین از پایههای اصلی شکل گیری و استمرار حرکت پویا و بالندهی تشیّع بوده و هست. اگر پژواک رسای تبیین حضرت زینب و حضرت سجاد (ع) نبود، شاید حماسههای بی بدیل عاشورا در همان خاکِ تفتیدهی غاضریه (محل وقوع حادثه ی عاشورا) مدفون و مسکوت میماند و منشا چنین تحولات شگرفی در عالم نمیشد.
وی ادامه داد: در طول تاریخ هر کجا ما پیروزی حاصل کردیم اساس آن همین تبیین بوده است و برعکس، هر کجا نهضت اسلام و تشیّع ضربه خورد ریشهاش در عدم تبیین و بی بصیرتی بوده است. اساس فتنه سقیفه بجز خودخواهی و خدعهی برخی از زعمای عشایر، سکوت مغرضانه و یا سهل انگاری برخی از اصحاب در تبیین ولایت امیرالمومنین نبود. تنها کسانی (مقداد، ابوذر، مالک اشتر، سلمان و …) در مقابل این فتنه ایستادگی کردند که اهل بصیرت بودند.
اهمیت بی بدیل جهاد تبیین
رییس سازمان بسیج اساتید کشور با بیان این که رهبر معظم انقلاب میفرمایند «تبیین اساس کار ماست» ناظر به اهمیت بی بدیل تبیین و جهاد تبیین است، تصریح کرد: ایشان در ارتباط با جایگاه و ضرورت جهاد تببین میفرمایند «مطلبی که من بیشتر میخواهم روی آن تکیه بکنم و توجّه شما و دیگرانی که این صحبت را میشنوند جلب کنم، «جهاد تبیین» است که من این را مکرّر تکرار کردهام. من میخواهم بگویم آن روز که این حرکت تاریخی نوزدهم بهمن در برابر امام انجام گرفت، اگر آن عکسی که از این واقعه منتشر شد منتشر نمیشد، یعنی این کار تبیینی اگر انجام نمیگرفت، این حادثه نه این جور ماندگار میشد، نه اثرگذار میشد؛ یک حادثهای بود مثل حوادث فراوان دیگری که اتّفاق میافتد و فراموش میشود. عامل ماندگاری و اثرگذاری این حادثه عبارت بود از همان قاب تصویر هنرمندانهای که از این منتشر شد؛ تبیین، این است، تبلیغ کردن و نشان دادن، این است»
مردانی جهاد تبیین را حوزهای بزرگ دانست و عنوان کرد: دلیل عظمت این حوزه تهاجم ترکیبیِ دشمن در عرصههای مختلف است. دوستانی که در جنگ حضور داشته اند معنای عملیاتهای ترکیبی را بهتر درک میکنند. ما برخی عملیاتها را داشتیم که اهدافشان به فرض تسلط بر فلان ارتفاعات بود. مثل عملیات میمک که یکی از اولین عملیاتهای پیروزمندانهی ما بود. هدفش هم تسلط بر ارتفاعات میمک بود. ولی در برخی عملیاتها ما باید آبی خاکی عمل میکردیم و در عین حال ارتفاعاتی هم در مقابل نداشتیم که ما را و حرکت رزمندگان ما را پوشش بدهد و همین باعث پیچیدگیها و ظرافتهای اطلاعاتی و عملیاتی اینچنین عملیاتهایی می شد. که یکی از مصادیقش عملیات والفجر ۸ است. عملیات آبی-خاکی والفجر ۸ با آن ظرافتهای اطلاعاتی و پیچیدگیهای عملیاتی یک الگوی تهاجم ترکیبیِ موفق است. بنده موکداً مطالعهی تاریخچه و چند و چونِ اجرای این عملیات را به جوانان عزیز توصیه میکنم.
وی یادآور شد: انقلاب استحکام خود را در برابر ترفندهای سیاسی بلوک غرب از جمله نقشههای عوامل لیبرال داخلی نشان داد، دشمن بعد از مدتی و بخصوص بعد از آنکه هجمهی عظیم توسط دلاورمردان و رزمندگان ایرانی درهم شکسته شد، از غلبهی نظامی بر ما ناامید شد و وارد تهاجمی نرم و ترکیبی علیه کشورمان شد. محورهای این نبرد گسترده شامل تهاجم سیاسی، فرهنگی، امنیتی، رسانهای و اقتصادی است.
تهاجم سیاسی و تخطئه عناصر سیاسی مومن و انقلابی
رییس سازمان بسیج اساتید کشور «محکومیتها و قطعنامههای سیاسی علیه ایران»، «ساخت و تقویت گفتمانهای لیبرال، غربگرا و سازشکار»، «تلاش برای تحریک افراد، جریانها و گروههای انقلابی علیه یکدیگر»، «ایجاد نحلههای فکری انحرافی»، «تخطئهی عناصر سیاسی مومن و انقلابی»، «سیاه نمایی وضع موجود» و «تلاش برای انسداد و محدودیت روابط سیاسی کشورمان با سایر کشورها» را از مصادیق تهاجم سیاسی معرفی کرد.
مردانی ادامه داد: «تاسیس صدها شبکهی ماهوارهای فارسی زبان و صرف میلیلاردها دلار برای نفوذ فرهنگی»، «سند ۲۰۳۰»، «تلاش برای ترویج آزادیهای نامشروع»، «تلاش برای از بین بردن فرهنگ عاشورا به عنوان محور فرهنگ ایرانی-اسلامی»، «هجمه به فرهنگ مقاومت و جهاد»، «هجمه به فرهنگ فرزندآوری» از جمله تهاجم فرهنگی است.
وی در ادامه از ترور دانشمندان هسته ای سخن گفت و حمله نرم افزاری و سخت افزاری به تاسیسات و زیرساختهای امنیتی و حساس کشور، تلاش برای نفوذ به جایگاههای مهم دولتی و غیر دولتی، جذب علنی نیرو و هزینههای گزاف در این خصوص، ایجاد گروههای تروریستی و تقویت مالی و نظامی آنها، ایجاد تنشهای امنیتی با موج سواری بر مطالبات محلی و صنفی مردم (از مطالبات کارگران هفت تپه گرفته تا بحث خشکی زاینده رود) را از جمله موارد تهاجم امنیتی دانست.
تهاجم رسانه از طریق جعل، تحریف و تخریب افتخارات گذشته و حال اسلام و ایران
این استاد دانشگاه در موضوع تهاجم رسانهای، از جعل و تحریف، تخریب و یا کم رنگ ساختن افتخارات گذشته و حالِ اسلام و ایران در جهت نومید سازی جوانان و از بین بردن حس اعتماد به نفس در آنان همچون هجمه به سفر رییس جمهور به روسیه برای کمرنگ کردن دست آوردهای آن؛ دروغ پراکنی و سند سازی به ویژه با استفاده از ابزارهای دیجیتال؛ ترویج تبّرج و بی حیائی در فضای مجازی و تلاش برای نشر فرهنگِ سلبریتی محور؛ تلاش برای ایجاد بسترهای نرم افزاری جهت حمله به بنیان خانوادهها و بازنشر اتوماتیک محتواهای مخالف با جمهوری اسلامی و حذف و یا ایجاد محدودیت برای نشر محتواهای انقلابی سخن گفت و افزود: به عنوان مثال نه تنها عکس و هشتگهای مربوط به سردار سلیمانی را حذف کردند، بلکه حتی هشتگ #Hero و #قهرمان را نیز حذف میکنند!.
رییس سازمان بسیج اساتید کشور همچنین تحریمهای گسترده اقتصادی، جذب سرمایه و سرمایه داران ایرانی، حمله به روحیه و فرهنگ تولید، ترویج روحیهی مصرف گرایی و تلاش برای سوق دادن سرمایه مردم به سمت بازارهای بورس و طلا و ارز دیجیتال به جای فعالیتهای تولیدی وتبلیغ کالاهای خارجی و ترویج فرهنگ برند گرائی و نیز وارد کردن بانکها به بازیهای مالی مانند فعالیتهای شرکتهای هرمی به جای فعالیتهای اقتصادی مولد را از جمله تهاجم اقتصادی به جمهوری اسلامی عنوان کرد.
براساس گزارش روابط عمومی اساتید بسیجی دانشگاههای استان تهران، مردانی افزود: صحبت در مورد جهاد تبیین و تهاجم ترکیبی فراوان است. من توجه شما را به یک نکتهی بسیار بسیار مهم که مقام عظمای ولایت در دیدار با فرماندهان نیروی هوائی ارتش بیان فرمودند، جلب میکنم، ایشان یک راهبرد جدید برای همهی نیروهای انقلابی معیّن فرمودند و آن دستور هجمهی ترکیبی بود. مقام عظمای ولایت فرمودند؛ «البتّه دفاع باید بکنیم امّا همیشه در موضع دفاعی نمیتوانیم بمانیم؛ این را باید توجّه داشت. این که من میگویم باید دفاع کنیم، خب دفاع یک کار لازم است امّا همیشه نمیشود در موضع دفاعی ماند؛ دشمن تهاجم میکند، ما هم باید تهاجم داشته باشیم؛ در زمینههای مختلف؛ هم در زمینههای رسانهای، هم در زمینههای اقتصادی، هم در زمینههای امنیّتی. اهل فکر در این زمینهها مسوول هستند؛ کسانی که اهل فکرند، اهل کار و اقدامند، بخصوص مسئولان.»
تشکیل قرارگاه جهاد تبیین در راستای نیل به تمدن نوین اسلامی
وی اظهار داشت: تاکنون نیروهای جهادی در حوزههای مختلف، مشغول دفاع و هم بعضا حمله بودهاند. اما این تأکید مقام معظم رهبری نیازمند کار منسجم و هماهنگ و قرارگاهی است. قطعا نقش اساتید انقلابی بعنوان فرماندهان عرصه جنگ نرم، در این رسالت جدید بی بدیل است. من مشخصا پیشنهاد میکنم قرارگاهی محوری با عنوان «قرارگاه تهاجم ترکیبی» به مثابه یک قرارگاه هماهنگ کننده تشکیل شود، تا نیروهای انقلابی در انجام این رسالت که یکی از ملزومات اجرای گام دوم انقلاب اسلامی و نیل به «تمدّن نوین اسلامی» است، انسجام و هماهنگی لازم را داشته باشند. بسیج اساتید برای حضور و انجام وظیفه در این قرارگاه در هر سطحی که لازم باشد آمادگی کامل دارد.
No tags for this post.