۶۷ نرمافزار بومی در حوزه فین تک مورد حمایت قرار گرفت
ارائه خدمات مالی با استفاده از فناوریهای نوین، نوآورانهتر و خلاقانهتر شده و این فناوریها ایجاد تحول در صنعت مالی و بانکداری را سرعت بخشیدند.
فینتک خدماتی است که به «کاهش هزینهها»، «حذف بروکراسیها و شکستن محدودیتهای زمانی و جغرافیایی» و «توانایی هوشمندانه ارزیابی خطرها و ریسکهای احتمالی» میانجامد. این کار با طراحی ۶۷ نرمافزار بومی در ایران در حال توسعه یافتن است؛ خدماتی که قرار است بنیان ارائه خدمات مالی و بانکی در کشور را متحول کند.
فین تک یا فناوریهای نوین مالی یکی از مهمترین نوآوریهای صنعت مالی است که توسعه و تکامل سریع آن، مرهون توزیع اقتصاد، قوانین بینالمللی و توسعه فناوری اطلاعات است.
بررسیهای انجام گرفته در اقتصاد جهانی، حاکی از افزایش سریع شرکتهای حوزه فین تک است که در صنعت خدمات مالی و سرمایهگذاری فعالیت میکنند. ایران هم چند سالی است با فعالیت شرکتهای دانشبنیان به این حوزه ورود کرده و تعداد مجموعههای فعال این حوزه به سرعت در حال رشد است.
ستاد توسعه فناوریهای اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی از این شرکتها و طراحی و تولید محصولات حمایت کرده و بر همین اساس تاکنون ۶۷ نرمافزار بومی با تلاش این شرکتها در اطلس جهانی اقتصاد دیجیتال، ثبت شده است.
«پلتفرم مدیریت هوشمند و اتوماتیک پس اندازها»، «نرم افزار مدیریت ریسک نقدینگی»، «نرمافزار ریسک بازار»، «سامانه امنیتی رمزنگاری»، «سامانه برنامهریزی و مدیریت سبد پروژهها»، «سامانه یکپارچه معاملات برخط»، «نرمافزار کارگزاری قرادادهای آتی سکه»، «نرمافزار معاملات برخط»، «سامانه صدور بیمه نامه» و اپلیکیشنهای موبایلی از جمله نرمافزارهایی هستند که برای توسعه بازار فینتک ارائه شدهاند.
آمارهای موجود بیانگر این است که چشماندازی مثبت، در انتظار سرمایهگذاری حوزه فینتک در دنیا است که همین امر سبب شده تا این حوزه در سالهای اخیر مورد توجه قرار گرفته و تقاضای زیادی برای خدمات نوآورانه و فناورانه مالی در بین فعالان حوزه کسبوکار شکل گیرد.
No tags for this post.