رونمایی از ایرباس جدید ایرانی در شبکه‌های اجتماعی

واقعیت این است صابون ناوگان فرسوده هوایی ایران تقریبا زیاد یا کم به تن همه ما خورده  است. ما سال‌ها بر اثر تحریم توانایی خرید هواپیمای نو را نداشته‌ایم و از آن بدتر در برهه‌ای از زمان خرید قطعات یدکی هم برایمان ممنوع بود، همان سال‌ها که هر وقت سوار هواپیما می‌شدیم یا یکی عزیزانمان را به فرودگاه میرساندیم، دل توی دلمان نبود. اما این داستان روزگار سپری شده است و حالا هواپیماهای جدید ی در راه آسمان ایران است. هواپیماهایی که یک عکاس آلمانی با عکس‌هایش از آن‌ها رونمایی کرده است و این عکس‌ها حالا در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شوند.

به گزارش خبرآنلاین، تصاویر جدیدی که گفته می‌شود اولین هواپیمای مسافربری ایرباس برای تحویل به ایران است منتشر شده است. این عکس‌ها توسط یک عکاس آلمانی در فرودگاه Finkenwerder شهر هامبورگ گرفته شده است. همزمان فرهاد پرورش،مديرعامل ايران‌اير به تازگي اعلام كرده كه قرار است ايرباس در سال 96، 8 هواپيما را به ايران تحويل دهد. گزارش‌هاي منتشر شده نشان مي‌دهد اين هواپيماي ايرباس A321 آخرين مراحل آماده‌سازي خود را براي تحويل به ايران‌اير طي مي‌كند.

Finkenwerder فرودگاهي خصوصي است كه ايرباس از آن براي تست قبل از تحويل خود و كارهاي نهايي هواپيماها استفاده مي‌كند. اين عكس‌ها را عكاسي به نام توبياس گودات گرفته است.

 

خانواده ایرباس ای۳۲۰ خانواده‌ای از هواپیمای لاغر پیکر از هواپیمای مسافربری ساخته شرکت ایرباس است. ساخت ایرباس ای۳۲۰ از سال ۱۹۸۴ آغاز شد و نخستین بار در ۲۲ فوریه ۱۹۸۷ در تولوز فرانسه به پرواز درآمد و در ژوئیه سال بعد در اختیار شرکت هواپیمایی ایر فرانس قرار گرفت. این هواپیما از گروه هواپیماهای ایرباس سری ای۳۲۰ به حساب می‌آید. دیگر هواپیماهای این سری عبارتند از: ایرباس ای۳۱۸، ایرباس ای۳۱۹ و ایرباس ای۳۲۱. ايرباس آي 321 كه تصاوير آن با آرم ايران‌اير منتشر شده شباهت زیادی با ایرباس آ-۳۲۰ دارد اما دارای بدنهٔ کشیده‌تری است و توانایی جابجایی تعداد بیشتری مسافر را دارا است. ساخت ایرباس آ-۳۲۱ از سال ۱۹۸۹ آغاز شد و نخستین بار در ۲۰ اسفند ۱۳۷۳ (۱۱ مارس ۱۹۹۳) به پرواز درآمد.

 

مشخصات فني:

 

ایرباس آ-۳۲۱ دارای دو موتور توربوفن در زیر دو بال است.

فاصله نوک دو بال: ۳۴٫۱ متر

طول: ۴۴٫۵ متر

ارتفاع: ۱۱٫۸ متر

ظرفیت مسافر: ۲۲۰ نفر

بیشینه سرعت: ۸۲/۰ ماخ (۸۷۰ کیلومتر بر ساعت)

محدوده پرواز: ۴۳۰۶ کیلومتر

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا