کد خبر : 99053 چهارشنبه 30 بهمن 1398 - 09:07:43
معرفی-6-طرح-برتر-رویداد-ملی-ایده-بازار-خوراک-و-نوشیدنی

در دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛

معرفی 6 طرح برتر رویداد ملی ایده بازار خوراک و نوشیدنی

سیناپرس: همرمان با برگزاری سومین ایده بازار خوراک و نوشیدنی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر 6 طرح برگزیده این رویداد معرفی خواهند شد .

سومین رویداد ملی ایده‌ بازار خوراک و نوشیدنی با هدف حل چالش‌ها و نیازهای صنایع غذایی کشور از طریق شناسایی و حمایت از فناوری‌های نوآورانه و بهره‌برداری شرکت‌ها و فعالین صنایع غذایی کشور  برگزار خواهد شد.
در این رویداد بیش از 116 طرح، اختراع، ایده و محصول نوآورانه از سوی فعالان این صنعت ارسال شد و  پس از غربالگری طرح‌ها، برگزاری کارگاه‌های مشاوره و Coaching و در نهایت داوری‌های تخصصی، ۳۲ طرح در این مرحله انتخاب شد.
از میان این ۳۲ طرح، ۲۴ طرح موفق به شرکت در کارگاه‌های حضوری و آنلاین و در نهایت ۱۸ طرح مجوز ارائه حضوری در روز DemoDay  که در روز 26 بهمن برگزار شد، را دریافت کردند. در این جلسه طرح‌ها پس از ارائه در حضور داوران، 6 طرح برای ارائه درمقابل سرمایه‌گذاران و بهره‌برداران در روز رویداد نهایی به مرحله بعد راه یافتند.
قرار است طرح های منتخب در روز 3 اسفند ماه 98 در حضور صاحبان سرمایه ارائه خواهند شد.
این رویداد توسط دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با همکاری سازمان غذا و دارو، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و شرکت ایده‌بازار دانشگاه صنعتی امیرکبیر(به عنوان کارگزار رسمی تبادل فناوری وزارت بهداشت) برگزار می‌شود.

عناوین طرح‌‌های برگزیده به این شرح است:

" نمک فانکشنال؛ در مسیر پیشگیری از افزایش فشار خون"
" تولید پروتئین شیرین مزه مونلین در باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس به روشی سالم جهت مصارف خوراکی"
"شناسایی سریع آفلا توکسین بااستفاده از روش الکتروشیمیایی بر پایه آنتی بادی"
" تولید کمپلکس معلق کننده ذرات در نوشیدنی و دوغ"
" ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی ‌‍و ساختاری و حسی و زنده‌مانی پنیر فتای سین‌بیوتیک با استفاده از بتاگلوکان و بیفیدوباکتریوم طی دوره ماندگاری"
"انواع سوش پروبیوتیک لیوفلیزه شده بومی صنعتی با قابلیت تنظیم و طراحی کانت و زنده مانی مشخص برای نوشیدنی‌های لبنی و داروهای پروبیوتیک"

نظرات شما

[کد امنیتی جدید]