کنفرانس بیوتکنولوژی و اصلاح غلات در آلمان

غلات و شبه غلات مهمترین منابع مصرف انسان و تغذیه حیوانات محسوب می‌شوند. انقلاب مدرن در علم غلات منجر به توسعه فناوری‌های جدید برای افزایش بهره‌وری، تولید گونه‌های جدید و بهبود کیفیت محصولات شده است.

کنفرانس CBB3 فرصت مناسبی برای فعالان این حوزه است تا از آخرین نتایج تحقیقات و دستاوردها در این حوزه مطلع شوند.

مهمترین محورهای این کنفرانس عبارتند از :

ژنومیک غلات (زمینه ژنتیکی گونه‌های مختلف، عملکرد ژنومی: ژن و عملکرد آن)

– ژنتیک مولکولی در غلات (روش‌های مولکولی در تحقیقات پایه و کاربردی، نشانگرهای مولکولی برای افزایش بهره‌وری)

– تنش‌های زنده و غیرزنده (بیماری‌های مختلف غلات: ویروس، باکتری و قارچ، فناوری‌های حفاظت از گیاهان، سرما، گرما و خشکسالی)

– فیزیولوژی غلات

– کیفیت و بهره‌برداری (کیفیت نان و موادغذایی، ایمنی موادغذایی، سموم و پیامدهای آن)

– روش‌های اصلاح غلات (روش‌های کلاسیک و مدرن برای بهبود گونه‌های غلات)

 

آخرین مهلت ارسال خلاصه مقالات 21 ژوئیه (30 تیر) اعلام شده است. مقالات پذیرفته شده در مجله Cereal Research Communications (CRC)  منتشر خواهند شد.

علاقمندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به وب‌سایت کنفرانس مراجعه کنند.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا