کاهش خطر سکته با مصرف تخم مرغ

به گفته محققان، معمولا رژیم های غذایی حفظ سلامت قلب به طورطبیعی دارای کلسترول پایین هستند و می توانند به کاهش ریسک بیماری قلبی و سکته کمک کنند، اما افزودن یک عدد تخم مرغ ارتباطی با ریسک بیماری قلبی عروقی ندارد.

وجود مقدار زیاد کلسترول در خون در تشکیل رسوبات ضخیم و سخت در عروق تاثیر دارد، فرایندی که عامل بروز اکثر بیماری های قلبی و سکته ها است.

طبق اعلام انجمن قلب آمریکا، کاهش کلسترول رژیمی از طریق تمرکز بر رژیم های غذایی دوستدار قلب است که در آن، چربی های پلی اشباع نشده جایگزین چربی های اشباع شده می شوند و در نتیجه میزان LDL در حد سالم باقی می ماند.

«جو آن سنت کارسون»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «چربی های پلی اشباع نشده نظیر روغن های ذرت، کانولا یا سویا باید جانشین چربی های اشباع شده که عمدتا در محصولات حیوانی نظیر گوشت، لبنیات پرچرب و روغن های گرمسیری وجود دارند، شوند. مصرف غذاهای سرشار از مواد قندی و سدیم هم باید محدود شود.»

محققان با بررسی مطالعات دریافتند خوردن یک عدد تخم مرغ کامل در روز (معادل با ۸۵ گرم میگو) بخشی از رژیم غذایی دوستدار قلب برای افراد سالم است.

منبع:مهر

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا