کیوی منبعی از ویتامین C و پروتئاز

گونه ها و رقم های اصلاح شده مختلف کیوی امروزه در دنیا به مصرف عموم می رسد. کیوی در چین پراکندگی دارد اما در ایران نیز در استان هایی مانند گیلان و مازندران کاشته می شود.

خواص و مصارف: کیوی اثرات درمانی  همانند ضدباکتری، قابض، محرک ایمنی بدن، حشره کش، شکننده پروتئین ها و ضد سرطان معده، کبد و سینه دارد. میوه این گیاه همچنین سرشار از ویتامین C بوده و جهت تقویت سیستم ایمنی بدن و مقابله با سرما خوردگی نافع است.

میوه گیاهی به عنوان یک عامل آنتی اکسیدان قوی محسوب می شود. همچنین این میوه حاوی آنزیم پروتئاز بوده و در صنایع غذایی از رنده شده میوه گیاه جهت آماده سازی و ترد کردن انواع گوشت استفاده می شود. البته استفاده زیاد از میوه گیاه به صورت خوراکی می تواند موجب ضعف و حتی زخم معده و ایجاد ضعف عمومی شود.

*دكتر مجيد قربانی نهوجی، عضو هیات علمی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا