گیرکردن غذا در زمان بلع از علائم سرطان معده است

دکتر علیرضا دلاوری روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این علائم در برخی افراد بروز  پیدا می کند اما همه این علائم به معنای وجود سرطان نیست و برخی بیماری های دیگر نیز این علائم را دارند.

وی اضافه کرد: راه پیشگیری از سرطان معده، تغذیه مناسب، پیشگیری از چاقی و شیوه مناسب زندگی است و در مواردی که علائم خطر وجود دارد، در اسرع وقت باید به پزشک متخصص مراجعه کرد.

تاثیر ژنتیک در بروز سنگ‌های صفراوی 

متخصص بیماری های گوارش گفت: بیماری های صفراوی انواع متعددی دارد اما سنگ های صفراوی و پولیپ های  صفراوی از شایع ترین آنها به شمار می رود.

دلاوری اضافه کرد: بسیاری از اوقات سنگ های صفراوی در فرد موارد علامتی ایجاد نمی کنند؛ سنگ های صفراوی ممکن است متعدد باشند و اندازه های مختلف دارند.

وی گفت: بر اساس علائم بالینی، سن فرد و درد تصمیم به برداشتن سنگ ها می شود. گاهی ممکن است بیماران سنگ صفرا داشته باشند اما لازم نباشد سنگ ها را حتی تا آخر عمر بردارند. برخی اوقات افراد برخی دردهای شکمی را به سنگ صفراوی ربط می دهند که شرایط خاص و شرح حال خاص دارد.

دلاوری یادآور شد: عوامل ژنتیک، بعضی هورمون ها و بارداری در بروز سنگ های صفراوی تاثیرگذار است و مسائل تغذیه ای در این قضیه چندان تاثیرگذار نیست.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا