از استاد خادم کتاب تقدیر می گردد

عادل تقوی رییس سازمان انتشارات جهاددانشگاهی در نشست خبری بیست و ششمین جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی که امروز 21 آبان در دفتر مرکزی جهاددانشگاهی برگزار شد، اظهار کرد:  این دوره از جشنواره فعالیت خود را با اعلام فراخوان از اردیبهشت ماه در سطح دانشگاه و حوزه علمیه آغاز کرد و تا پایان تیرماه دانشجویان مهلت داشتند آثار خود را برای جشنواره ارسال کنند.

وی با اشاره به این که در بیست و ششمین دوره 518 اثر به دبیرخانه رسید و مورد ارزیابی اولیه قرار گرفت، گفت: این آثار در 6 گروه اصلی و 5 موضوع ویژه تقسیم بندی شدند و فرآیند داوری در 4 مرحله و طبق شاخص هایی که برای ارزیابی وجود داشت، آغاز شد. تعدادی از برگزیدگان ادوار گذشته نیز در ارزیابی ها این دوره به داوران کمک کردند.

تقوی ادامه داد: پس از اتمام فرآیند داوری آثار برگزیده در گروه های "علوم انسانی"، "علوم پایه"، "پزشکی و دامپزشکی"، "کشاورزی"، "هنر و معماری" و "فنی و مهندسی" مشخص شد که در برخی از گروه ها آثار علاوه بر افزایش کیفی افزایش کمی هم داشته اند.

رییس سازمان انتشارات جهاددانشگاهی در رابطه با تعداد آثار برگزیده و شایسته تقدیر این دوره از جشنواره گفت: در این دوره 7 اثر برگزیده و 14 اثر شایسته تقدیرمعرفی شدند که در مراسم اختتامیه که سه شنبه 28 آبان در دانشگاه تهران برگزار می شود مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.

وی با تاکید بر این که در این جشنواره محور کار دانشجویان اهل قلم هستند، تصریح کرد: آثاری که بر جشنواره ارسال می شود باید در زمان تحصیل دانشجویان تالیف شده باشد.

تقوی در ادامه اظهار کرد: در بخش جنبی این برنامه از سید مصطفی محقق داماد به عنوان استاد خادم کتاب به همراه ناشران آثار دانشجویی تقدیر می شود.

رییس سازمان انتشارات جهاددانشگاهی بیان کرد: یکی از کارهایی که در قرار است در هفته کتاب در کشور اجرا شود برگزاری نشست های تخصصی فصل سخن (ویژه نقد کتاب علوم انسانی) است و موضوعاتی مشخص و کتاب هایی انتخاب شده که این نشست ها با حضور خالقان این آثار برگزار می شود.

وی افزود: تاسیس باشگاه کتابخوانی فرزندان جهاددانشگاهی نیز کار دیگری است که در هفته کتاب انجام خواهد شد.

تقوی در رابطه با مقطع تحصیلی شرکت کنندگان در جشنواره گفت: 64 درصد کسانی که ارسال آثار کردند در مقطع دکترا، 25 درصد در مقطع کارشناسی ارشد و 11 درصد در مقطع کارشناسی مشغول تحصیل و از بین آثار رسیده به جشنواره امسال 75 درصد مؤلفان از دانشجویان مرد و 25 درصد از خانم‌ها بوده‌اند. هستند.

رییس سازمان انتشارات جهاددانشگاهی در پایان گفت: 64 درصد آثار رسیده به جشنواره در حوزه تالیف و 36 درصد در حوزه ترجمه و 3 درصد مربوط به سایرمراکز آموزش عالی است.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا