فعالیت های فرهنگی پویایی و نشاط دانشگاه را بالا می برد

دکتر سید علی اکبر هاشمی راد تاکید کرد: اتصال این دانشگاه به نهاد علمی و فرهنگی جهاد دانشگاهی سبب شده تا دغدغه‌های فرهنگی به حداکثر برسد و انجام فعالیت‌های متعدد فرهنگی از جمله برگزاری «جشنواره دانشجویی فرهنگ ملل دانشجویان بین المللی» با شرکت بیست کشور جهان در این دانشگاه، شرکت در جشنواره‌های سراسری «رویش»، «حرکت»، «مناظره‌ ملی دانشجویی»، «جشنواره ملی دفاع سه دقیقه‌ای»، «جشنواره‌ ملی دانشجویی نقاشی ارتنگ» و ده‌ها برنامه فرهنگی دیگر به صورت مستقیم و همچنین مشارکت در برگزاری ده‌ها برنامه فرهنگی و مذهبی از جمله: «دومین همايش بين المللي هنرهاي تجسمي و محيط زيست با رويکرد هنر بازيافت»، «بیست و دومین نمایشگاه محرم؛ شور و شین» و… اسباب نشاط و پویایی دانشجویان را فراهم کرده است.

هاشمی راد افزود: بزرگ‌ ترین مزیت فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه این است که تمامی این فعالیت‌ها با همکاری و مشارکت مستقیم دانشجویان انجام می‌شود و همکاران معاونت فرهنگی راهبری و نظارت کار را بر عهده دارند.

وی تصریح کرد: معاونت فرهنگی دانشجویی با دارا بودن 24 انجمن علمی و 14 کانون فعال همچنان متقاضی دارد که درخواست‌های جدید در نوبت بررسی جهت تصویب و تایید هستند و با وجود بنیاد کسب و کار در دانشگاه علم و فرهنگ، این معاونت در تلاش است تا زمینه های لازم برای ارتقاء انجمن ها به نسل دوم خود را فراهم نماید.

معاون فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ تاکید کرد: در مردادماه سال جاری، برگزاری مناظرات دانشجویی را با 16 تیم شرکت کننده و9 استاد داور برگزار نمودیم که در نهایت 2 تیم به مرحله منطقه‌ای راه یافت که از این دو تیم نیز یک تیم در مرحله کشوری انتخاب شده و جهت مسابقات سراسری در آذر ماه آماده می شود.

وی افزود: دانشجویان در بخش ورزشی نیز بسیار فعال هستند و 15 تیم ورزشی که 3 تیم گروهی شامل بسکتبال، والیبال و فوتسال(بانوان و آقایان) و12 تیم انفرادی تکواندو، جودو، کاراته، بدمینتون، پینگ پنگ (بانوان و آقایان) وکشتی (آقایان) از آمادگی لازم جهت شرکت در المپیادهای ورزشی دانشجویان برخوردار هستند.

دکتر هاشمی راد از برگزاری کمیسیون‌های داخلی و استانی با بیش از صدها پرونده، رسیدگی به درخواست های کمیته تخفیفات و برگزاری مسابقات فرهنگی – ورزشی کارکنان به عنوان فعالیت های معمول این حوزه یاد کرد و افزود: برنامه های متعدد معارفه گروه‌های آموزشی توسط انجمن‌های علمی و اجرای آیین نامه‌های مصوب وزارت علوم با دقت بالا از دیگر فعالیت های روزمره این معاونت است. 

معاون فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ تاکید کرد: اعتقاد داریم که فعالیت های موثر فرهنگی پویایی و نشاط دانشگاه را افزون می کند و اسباب تعامل بیش تر کارکنان، اعضای هیات علمی و دانشجویان را بیش از پیش فراهم می کند.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا