تاثیر دی‌اکسیدکربن بر کاهش توانایی گیاهان در جذب نیتروژن

کارشناسان با بیان اینکه افزایش این گاز در هوا موجب می‌شود گیاهان نیتروژن کمتری جذب کنند اظهار داشتند: این وضعیت در مورد گیاهانی که فرآیند رشدشان تحت تاثیر این تغییر قرار نمی‌گیرد نیز صدق می‌کند.

مطالعه انجام شده توسط کارشناسان دانشگاه گوتنبرگ حاکی از آن است که این تاثیر به طور قابل توجه و گسترده‌ای در مطالعه میدانی انجام شده روی جنگل‌ها، مراتع و محصولات کشاورزی در هشت کشور جهان و چهار قاره صحیح بوده است.

متخصصان سوئدی معتقدند نیتروژن موجود در محصولات کشاورزی با افزایش سطح دی‌اکسیدکربن جو کاهش می‌یابد. به علاوه این تاثیر منفی به رغم آنکه رشد گیاه افزایش یا کاهش پیدا کند، مشاهده می‌شود.

به گزارش ایسنا، بنابراین بررسی جدید تایید می‌کند که رشد گیاهان و جذب نیتروژن در گیاهان به یکدیگر مرتبط نیستند.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا