شهری که پاستا را به شهرت جهانی رساند

گرانیانو شهری ساحلی است که در اقلیم کامپانیا ایتالیا در «والی دی مولینی» جنوب این کشور قرار گرفته است. صنعتگران محلی، خانه‌ها و ساختمان‌های آن را در سال ۱۹۶۹ تأسیس کرده و نام «شهر پاستا» را روی آن گذاشتند.در اواخر قرن هجدهم میلادی به دلیل تولید «طلای سفید» یا ماکارونی به شهرت رسید. یک ماده غذایی که عوامل متعدد از جمله سرمای کوه‌ها و هوای سرشار از یدی که از دریا برمی خیزد و از دیرباز اقتصاد شهر بر آن متکی بوده در تولید ماکارونی در آنجا تأثیر گذاشته است.

برای حفظ سنت‌ها و میراث‌های شهر گرانیانو، تولید کنندگان هر سال در ماه سپتامبر جشنواره‌ای به نام Festa della Pasta di Gragnano راه انداخته و به پخت ماکارونی و پاستا در خیابان می‌پردازند.

این جشنواره نخستین بار پس از جنگ جهانی دوم به عنوان اقدامی برای پر نشاط کردن شهر در دو روز برگزار می‌شد. گفتنی است در هر روز جشنواره پنج هزار بشقاب ماکارونی در مدت کمی به فروش می‌رسد.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا