بلوبری بخورید تا دچار بیماری قلبی نشوید

محققان دانشگاه ایست آنجلیا انگلستان در تحقیقی به بررسی تاثیرات مصرف روزانه بلوبری در ۱۳۸ فرد چاق و دارای اضافه وزن در رده سنی ۵۰ تا ۷۵ سال مبتلا به سندروم متابولیک پرداختند.

«آدین کاسیدی» سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: مطالعات نشان می دهد که افرادی که به طور مرتب بلوبری مصرف می کنند، با کاهش ریسک ابتلا به مشکلاتی نظیر دیابت نوع۲ و بیماری قلبی عروقی مواجه هستند. بلوبری حاوی مقادیر بالا ترکیبات طبیعی موسوم به آنتوسیانین ها است، فلاوونوئیدهای که مسئول رنگ قرمز و آبی در میوه ها هستند و مصرف روزانه ۱۵۰ گرم بلوبری ریسک بیماری قلبی عروقی را بین ۱۲ تا ۱۵ درصد کاهش می دهد.

 

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا