آزمایشگاه تخصصی کشت سلولی راه اندازی شد

 سرپرست مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران گفت:این خدمت که به بررسی توان اتصال باکتری های اسید لاکتیک از جمله پروبیوتیک ها به سلول های اپیتلیال دستگاه گوارش می پردازد پتانسیلی را برای معرفی سویه های ارزشمند پروبیوتیکی جهت استفاده در صنایع غذایی و دارویی ایجاد کرده است.

دکتر سید مجید تولیت افزود: افزودن پروبیوتیک ها به لبنیات صنعتی این امکان را فراهم می کند که محصولات لبنی با ویژگی های مطلوب به بازار عرضه شوند. در ضمن حق انتخابی برای مصرف کنندگان ایجاد می شود که راه جدیدی برای استفاده از محصولات سالم در پیش روی داشته باشند. سلامتی محصولات حاوی پروبیوتیک ها در واقع سلامتی دستگاه گوارش را تضمین و سیستم ایمنی را تقویت می کند.
وی خاطر نشان کرد: باتوجه به اهمیت پروبیوتیک ها در حفظ و ارتقاء سلامت انسان، جداسازی و شناسایی آنها در محصولات لبنی سنتی و به کارگیری آنها به عنوان مکمل در فرآورده های لبنی و خوراک دام و طیور ضروری به نظر می رسد.
شایان ذکر است که به دلیل استفاده از پروبیوتیک های وارداتی در صنایع لبنی از اهمیت انواع بومی کاسته شده و امکان استفاده از آنها بسیار محدود شده است.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا