داستان پینوکیو دروغی بزرگ بود

بنابراین داستان پینوکیو به گفته محققان کاملاً برعکس است و نمی‌تواند صحیح باشد.

به گزارش سیناپرس به نقل از ایسنا،محققان دانشگاه گرانادا که روی موضوع «تأثیر پینوکیو» کارکرده‌اند، می‌گویند وقتی انسان دروغ می‌گوید ۱.۲ درجه سانتی‌گراد دمای نوک بینی‌‌اش کاهش‌ می‌یابد و هم‌زمان دمای پیشانی ۱.۵ درجه سانتی‌گراد بالا می‌رود. درحالی‌که انسان به‌صورت ظاهری ممکن است متوجه آن نشود. این اختلاف دما حکایت از دروغ گفتن داشته و بر این اساس آنها متوجه دروغ گفتن فرد می‌شوند.

دستگاه جدید صحیح‌تر از دروغ‌سنج‌های موجود است و واکنش عجیب بدن به‌وسیله قدرت مغز هنگام دروغ گفتن و همچنین میزان اضطرابی که پیدا می‌کنیم، دلیل بالا و پایین رفتن حرارت در پیشانی و بینی می‌شود.

بیش از ۶۰ دانشجوی داوطلب با این دستگاه و از طریق سیستم اسکن تصویری حرارتی توسط محققان مذکور مورد آزمایش قرار گرفتند و از آنها پرسیده شد که آیا فلان سلبریتی را از نزدیک دیده‌اند یا حادثه تصادف رانندگی داشته‌اند یا نه؟

دکتر گومز میلان مسئول این تحقیق متوجه شد که بیش از ۸۰ درصد از دانشجویان هنگام دروغ گفتن دمای بینی و پیشانی‌شان تغییر کرده است.

وی می‌گوید: ترکیبی از روش دروغ‌سنج و مصاحبه استراتژیک در کنار ترموگرافی می‌تواند ایده‌آلی برای پلیس، فرودگاه‌ها، اردوگاه پناهندگان و … باشد.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا