جشنواره ملی حرکت فرصت آشنایی با ایده های جدید است

به گزارش سیناپرس به نقل از ایرنا،یازدهمین جشنواره ملی حرکت با هدف ایجاد پیوند بیشتر انجمن های علمی دانشگاه ها با بخش های مختلف کشور به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، چهارم تا هفتم آذر در دانشگاه اصفهان برگزار می شود. 
سید مهران نحوی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود : این جشنواره به آشنایی بیشتر فعالان دانشجویی با یکدیگر و برگزاری رقابت های سازنده و مثبت منجر می شود. 
وی یکی از اهداف فرهنگی و تربیتی دانشگاه ها را فراهم کردن فرصتی برای تجربه کردن مهارت های فردی و اجتماعی و پرداختن به علاقه ها و توانمندی های دانشجویان ذکر و تاکید کرد : انجمن های علمی علاوه بر جنبه های تخصصی و رشته ای که دارند از اهمیت بالایی در زمینه های فرهنگی و اجتماعی برخوردارند. 
معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه صنعتی اصفهان اضافه کرد : هرچه فضای دانشگاه ها در این زمینه جذاب تر باشد دانشجویان نخبه بیشتری به فعالیت های فرهنگی و اجتماعی و انجمن های علمی جذب می شوند که برگزاری جشنواره هایی مانند حرکت به این موضوع کمک می کند. 
به گفته وی فعالیت دانشجویان در این انجمن ها به ساختن روحیه اجتماعی و افزایش مهارت کار گروهی و در عین حال در حوزه تخصصی آنها باعث بارور شدن انگیزه های علمی منجر می شود. 
نحوی همچنین برگزاری این جشنواره ملی را در دانشگاه اصفهان فرصت بسیار مناسبی برای معرفی ظرفیت ها و توانمندی های دانشگاه های این استان به دانشجویان داخلی و خارجی دانست و گفت : لازم است که فرصت بازدید شرکت کنندگان این جشنواره از دانشگاه ها و مراکز مختلف علمی و فرهنگی اصفهان فراهم شود. 
معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به فعالیت 14 انجمن علمی در این دانشگاه، اضافه کرد : فعالیت های این انجمن ها در سال گذشته و امسال نسبت به سال های گذشته با افزایش کمی و کیفی رو به رو بوده و به سمت جنبه های کارآفرینی و موضوع های مرتبط با آینده شغلی حوزه های تخصصی حرکت کرده است. 
به گفته نحوی فعالیت های انجمن های علمی دانشگاه صنعتی اصفهان در سال 96 نسبت به 95 بیش از 2 برابر شده است. 
وی با اشاره به برخی نگرانی ها در جامعه نسبت به دانشگاه ها و آینده شغلی دانشجویان، تصریح کرد : فعالیت هرچه بیشتر دانشجویان در انجمن های علمی علاوه بر امید بخشی باعث ایجاد فرصت های جدید برای آنها در آینده می شود. 
یکهزار و 355 اثر از 106 دانشگاه به دبیرخانه یازدهمین جشنواره ملی حرکت ارسال شده است که از میان آنها 106 اثر برتر در اختتامیه جشنواره معرفی و تجلیل می شوند. 
پیش بینی می شود حدود 600 تَن از دانشگاه های داخل کشور و 85 تَن از دانشگاه های خارجی در این رویداد علمی و فرهنگی حضور یابند. 
به گزارش ایرنا، توسعه تعاملات علمی ملی و بین المللی و تقویت حوزه های رقابتی و داوری جشنواره بر اساس استاندارد های علمی از راهبردهای اصلی اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در این دوره از جشنواره حرکت است. 
ایجاد تالارهای گفت و گو، برپایی غرفه های مربوط به صنایع و تشکیل کارگروه های گوناگون از برنامه های این جشنواره است. 
حدود 9 هزار انجمن علمی و 40 اتحادیه انجمن های دانشجویی در دانشگاه های کشور فعالیت می کنند. 

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا