استفاده از فناوری نانو کیسه‌های پلاستیکی در بسته بندی ها

به گزارش سیناپرس، بتول عرب سرخی، دکترای نانو شیمی از دانشگاه تهران در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به ساخت کیسه‌های پلاستیکی برای مواد پروتئینی خاطر نشان کرد: این پلاستیک‌ها دارای خواص آنتی باکتریال است، از این رو ماندگاری محصولات پروتئین را تا دو برابر زمان معمول افزایش می‌دهد.

وی با تاکید بر اینکه این کیسه‌ها با استفاده از فناوری نانو از خواص آنتی باکتریال برخوردار شده‌اند، اظهار کرد: این پلاستیک‌ قادر است زمان نگهداری مواد پروتئینی را از 3 به 6 روز افزایش ‌دهند، ضمن آنکه هیچ تغییری در بو و طعم مواد ایجاد نخواهد کرد.

به گزارش ایسنا، بر اساس توافق‌های انجام شده، فروش سالانه این مستربچ مربوط به این نوع کیسه پلاستیک بیش از 70 تن در سال خواهد بود.

علاوه بر آن در حاشیه یازدهمین نمایشگاه فناوری نانو، قرارداد کیسه پلاستیکی برای افزایش ماندگاری محصولات پروتئینی به ارزش سالیانه 30 میلیارد ریال به امضاء رسید.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا