تولید جوهر رسانا برای استفاده در مدارهای الکترونیکی

به گزارش سیناپرس به نقل از ایسنا،فرمول جوهر رسانا برای به کار رفتن در مدارهای الکترونیکی کم‌هزینه، باید طوری تنظیم شود که با روش‌های گوناگون الگوسازی سازگار باشد. روش‌های ریزساختی، الگویی از مواد با وضوح بالا ارائه می‌دهند اما این روش‌ها اغلب، با پردازش چندمرحله‌ای و پیچیده‌ای همراه هستند و هزینه بالایی به همراه دارند.

پژوهشگران بسیاری، فناوری‌های نوشتار مستقیم را ارائه داده‌اند که موجب شکل‌گیری منابع الهام مهمی شده است.

پژوهشی که در سال 2011 انجام شد، روش استفاده از یک خودکار دارای جوهر نقره رسانا را ارائه داد که راه حل کم‌هزینه‌ای برای هنر الکترونیکی فراهم می‌کند.

پروفسور "یوری گوگوتسی"(Yury Gogotsi)، استاد شیمی مواد "دانشگاه درکسل"(Drexel University) آمریکا، با الهام از این پژوهش، نوعی جوهر از جنس کاربید تیتانیوم ابداع کرده است که می‌توان آن را مستقیما در خودکار به کار برد. این جوهر در ابزار بسیاری از جمله ابرخازن الکتروشیمیایی و صفحه‌های الکترومغناطیسی، قابل استفاده است.

جوهر کاربید تیتانیوم، برخلاف جوهرهای مبتنی بر ذره که باید مراحل اضافه‌ای برای افزایش قابلیت رسانایی و جامد شدن بگذرانند، در دمای اتاق خشک می‌شود و به قابلیت رسانایی بالا می‌رسد.

این جوهر برای استفاده در مدارهای الکتریکی یا ابزار ذخیره انرژی، مناسب است. پژوهشگران پیش‌بینی می‌کنند که نتایج این پروژه، روش‌های جدیدی برای ابزار ذخیره انرژی قابل چاپ خواهد داشت.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا