دومین آزمایشگاه فضایی چین از مدار زمین خارج می شود

به گزارش  سیناپرس به نقل از مهر، چین تصمیم دارد دومین آزمایشگاه فضایی خود را در جولای ۲۰۱۹ میلادی  از مدار زمین خارج کند.  این خبر در حالی منتشر می شود که ۶ ماه قبل نخستین آزمایشگاه فضایی چین به نام Tiangong-۱ به طور کنترل نشده وارد جو زمین شد. این فضاپیما در ماه آوریل در اقیانوس آرام فرود آمد اما بخش اعظم آن هنگام ورود به اتمسفر و قبل از رسیدن به اقیانوس سوخت.

لین شیکیانگ معاون دفتر کارشناسی ارشد فضایی چین در این باره می گوید: Tiangong-۲ ماموریت۲ ساله خود را تکمیل کرده و وضعیت مناسبی دارد. این آزمایشگاه تا جولای ۲۰۱۹ میلادی در فضا می ماند. سپس به طور کنترل شده از مدار زمین خارج می شود.

در سال ۲۰۱۶ میلادی دو فضانورد به مدت یک ماه در Tiangong-۲ زندگی کردند. این بخشی از طولانی ترین ماموریت سرنشین دار چین در فضا بود.

 Tiangong-۲ دومین آزمایشگاه فضایی چین است که در سپتامبر ۲۰۱۶ میلادی همراه موشک Long March۲F به فضا فرستاده شد. این آزمایشگاه با طول و عرض ۱۰.۴ و ۴.۲ متر ۸۶۰۰ کیلوگرم وزن دارد و از آن برای آزمایش سیستم ها و سوخت‌گیری استفاده می شده است. البته اخیرا کارشناسان متوجه شدند  ارتفاع Tiangong کاهش یافته و ۹۵ کیلومتر به سطح مین نزدیکتر شده است. البته اکنون به ارتفاع ثابت خود بازگشته است. همین امر سبب شد کارشناسان تخمین بزنند چین قصد دارد فضاپیما را از مدار خارج کند.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا