فراخوان بیست و پنجمین جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی اعلام شد

 این دوره از جشنواره کتاب سال دانشجویی در سه بخش اصلی، ویژه و جنبی برگزار خواهد شد. علاقه مندان می توانند از 3 اردیبهشت ماه تا پایان تیرماه 1397 با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی این سازمان به آدرس www.isba.ir  نسبت به ثبت نام الکترونیکی اقدام نمایند.

مولفان و مترجمانی می توانند در این جشنواره شرکت کنند که طی سال های 1395و 1396 آثار خود را به چاپ رسانده و در این مدت در یکی از دانشگاه ها یا حوزه های علمیه سراسر کشور در کلیه مقاطع تحصیلی اشتغال به تحصیل داشته باشند همچنین فارغ التحصیلان سالهای 94 و 95 که حداکثر تا پایان سال 96 پایان نامه خود را به کتاب تبدیل کرده اند می توانند آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال نمایند.

بخش اصلی این جشنواره در شش گروه اصلی ، علوم انسانی ( شامل شاخه های دين و فلسفه، زبان و ادبيات، روان شناسي، حقوق و علوم سياسي، تاريخ، مديريت و اقتصاد، علوم اجتماعي، تربيت بدني و …….)،  علوم پایه (شامل شاخه های فيزيك، شيمي، زيست شناسي، زمين شناسي، رياضي و…)، فنی و مهندسی (شامل شاخه های كامپيوتر، الكترونيك، عمران، مكانيك، صنايع و… )، کشاورزی  و منابع طبیعی (شامل شاخه های منابع طبيعي:زراعت، صنايع چوب، باغباني و دامپروري و….)، علوم پزشکی و دامپزشکی ( شامل شاخه های پزشكي، دندانپزشكي، دامپزشكي، پرستاري، مامايي و …). و هنر و معماری (شامل شاخه های معماري، نقاشي، موسيقي، عكاسي و ….) می باشد.

در بخش ویژه نیز آثار مرتبط با  پنج موضوع حمایت از کالای ایرانی و تولید داخلی، اخلاق و محیط زیست، مطالعات میان رشته ای قرآن کریم، فرهنگ عمومی، آسیب های اجتماعی , علوم انسانی اسلامی در شاخه های روانشناسی اسلامی، اقتصاد اسلامی، بانکداری اسلامی،  مدیریت اسلامی،  مبانی فلسفی علم دینی، روش شناسی علم دینی پذیرفته می شوند.

همچنین بخش جنبی این جشنواره به دو موضوع نگارستان کتاب  و ایده های برتر دانشجویی در زمینه ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی اختصاص دارد که در بخش "نگارستان کتاب" به عکس، نماهنگ ، فیلم‌های کوتاه صدثانیه‌ای، نمایشنامه ،فیلم نامه  و پویانمایی مرتبط با کتاب و کتابخوانی اختصاص دارد. در بخش ایده های برتر دانشجویی نیز علاقه مندان می توانند طرح ها و ایده های خود درزمینه های مختلف فرهنگی، اقتصادی و… مرتبط با کتاب و کتابخوانی به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

 در این دوره جشنواره، برای چهارمین بار، آثار تولید شده به زبان و خط فارسی توسط دانشجویان دیگر کشورها نیز پذیرفته و داوری می شود. 

افراد واجد شرایط پس از ثبت نام و تکمیل فرم الکترونیکی می‌بایست دو نسخه از اثر خود را به دبیرخانه این جشنواره به آدرس تهران، خیابان انقلاب، خیابان فخررازی، خیابان ژاندارمری شرقی، پلاک 72، سازمان انتشارات جهاددانشگاهی ارسال نموده و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن های 66952727و 66971184 تماس حاصل نمایند.

کتاب‌های الکترونیکی که برای جشنواره ارسال می‌شود باید دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و برچسب هولوگرام مربوطه باشند.

لازم به ذکر است، آثار مربوط به بخش نگارستان کتاب و ایده های برتر نیز بایستی از طریق پیام رسان سروش و تلگرام به شماره 09304081229 به نام سازمان انتشارات یا دبیرخانه دائمی کتاب و پایان نامه سال دانشجویی ارسال گردد، ضمن اینکه در بخش جنبی تنها افرادی می‌توانند شرکت کنند که در حال حاضر دانشجو یا طلبه باشند. ضمنا مشخصات ارسال کننده آثار نیز باید در هنگام ارسال از طریق پیام رسان سروش در کنار اثر درج گردد.

گفتنی است، مراسم اختتامیه و تقدیر از برگزیدگان این جشنواره هر سال آبان‌ماه همزمان با هفته کتاب جمهوری اسلامی برگزار خواهد شد.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا