لوگوی گوگل تغییر کرد

به گزارش سیناپرس به نقل از ایرنا،سورنسون متولد 9 ژانویه 1868 است و در 12 فوریه 1939 یعنی در 71 سالگی دار فانی را وداع گفت.
سورنسون در سال 1909 حین پژوهش در خصوص غلظت یونی برخی پروتئین ها موفق شد یک دستاورد بزرگ نیز خلق کرده و مقیاس PH را ایجاد کند .
مقیاس pH که برای آزمایش میزان اسیدی و یا قلیایی بودن یک ماده استفاده می شود، نشان دهنده غلظت یون های هیدروژن مثبت در یک محلول است.
صفحه اصلی گوگل که تصویری از سورنسون را نشان می دهد، کاربران را به تصمیم گیری در مورد قلیایی و یا اسیدی بودن اقلام غذایی روزانه مانند گوجه فرنگی، لیمو، تخم مرغ و کلم بروکلی فرامی خواند.
به هر ماده شیمیایی که در هنگام مخلوط شدن با ماده، هیدروژن با بار مثبت را آزاد می کند و در برخی از فلزات خورنده باشد اسیدی گفته می شود، در حالیکه قلیاها یون هایی با بار منفی به نام هیدروکسیل آزاد می کنند که از یک اتم هیدروژن و یک اتم اکسیژن ساخته شده است و می تواند بعضی از مواد آلی را حل کند.
این مقیاس برای کمک به اصلاح خاک، کاهش پوسیدگی دندان و نظارت بر اسیدی بودن آب مهم است.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا