به بهترین فیلم با مفهوم عاری از دخانیات جایزه اعطا می شود

به گزارش سیناپرس به نقل از ایرنا،این تصمیم از سوی دبیر جشنواره فیلم سلامت و با توجه به اثرگذاری اجتماعی رسانه سینما و لزوم فرهنگسازی در زمینه مبارزه با دخانیات اتخاذ شده است.
بر این اساس، امسال در سومین جشنواره فیلم سلامت در بخش فیلم‌های بلند سینمایی علاوه بر سه جایزه اصلی و جایزه ویژه هیأت داوران، جایزه ویژه دبیر به فیلم عاری از دخانیات اهدا خواهد شد.
بر پایه این گزارش، فراخوان، همه آثار مرتبط با تامین، حفظ و ارتقای سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی نظیر پیشگیری و درمان انواع بیماری‌های واگیر و غیر واگیر و بیماریهای خاص، ترویج تغذیه سالم، تحرک فیزیکی، دوری از دخانیات، دوری از مواد مخدر و محرک، دوری از الکل، زندگی عاری از خشونت و آسیب‌ها به ویژه حوادث ترافیکی، سلامت روان، مهارت‌های زندگی و خودمراقبتی، ترویج فرهنگ صحیح مصرف دارو، نقش مردم و ارائه دهندگان خدمات بهداشتی در تأمین، حفظ و ارتقای سلامت، طرح تحول سلامت، سلامت و ایمنی غذا، سلامت و ایمنی محیط زیست، پیوند اعضاء، اهداء خون و ایدز می‌توانند در این جشنواره شرکت کنند.
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همکاری موسسه آوای هنر سلامت با هدف نمایش آثار ایرانی با محوریت نقش سلامت در زندگی انسان و با شعار «سلامت برای همه؛ اجتماعی شدن سلامت» سومین جشنواره فیلم سلامت را در روزهای یکم تا پنجم شهریور 97 برگزار می کند.
بر اساس فراخوان منتشر شده توسط دبیرخانه جشنواره، پنج بخش‌ِ سومین جشنواره فیلم سلامت را فیلم‌های سینمایی (بیش از 70 دقیقه)، مستند (از 15 تا 70 دقیقه)، کوتاه (حداکثر 30 دقیقه)، برنامه‌های تلویزیونی (حداکثر 90 دقیقه) و دانشجویی (از 3 تا 30 دقیقه) تشکیل می‌دهد که در این بخش‌ها سه جایزه (تندیس جشنواره و دیپلم افتخار) به همراه جایزه نقدی اهدا می شود.
20 تیر به عنوان آخرین مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار اعلام شده است.

جشنواره رسانه های دیجیتال سلامت برگزار می شود
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امسال همچنین با هدف توسعه دیجیتال بخش سلامت نخستین جشنواره رسانه‌های دیجیتال سلامت را برگزار می کند.
جشنواره ملی رسانه‌های دیجیتال سلامت قرار است مهر امسال برگزار شود و 15 مرداد به عنوان آخرین مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به این جشنواره اعلام شده است.
بر اساس فراخوان منتشر شده توسط دبیرخانه جشنواره، نخستین جشنواره ملی رسانه‌های دیجیتال سلامت در هشت محور بازی‌های رایانه‌ای، تلفن همراه، نرم‌افزارهای رایانه‌ای، وب‌سایت و وبلاگ اطلاع‌رسانی- آموزشی، سرویس‌ها و خدمات الکترونیک سلامت، شبکه‌های اجتماعی، سامانه‌های هوشمند سلامت و هنرهای دیجیتال طراحی شده است.
در بخش جنبی این جشنواره نیز معرفی شتاب‌دهنده‌های سلامت، دانشگاه‌ها و دستگاه‌های برتر در بخش تولید محتوای دیجیتال، شرکت‌های برتر در حوزه تولید محتوای دیجیتال، استارت‌آپ برتر سلامت، مقالات و پژوهش‌های مرتبط با رسانه‌های دیجیتال، کتاب و بسترهای فرهنگ ‌سازی توسعه کاربری رسانه‌های دیجیتال، بخش بین‌الملل و انتخاب چهره‌های شاخص سلامت پیش‌بینی شده است.
مراسم پایانی نخستین جشنواره ملی رسانه‌های دیجیتال سلامت نیمه مهر امسال در تهران برگزار می شود.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا