توقف خونریزی با باند قابل تزریق

به گزارش سیناپرس به نقل از ایسنا، ، یک گروه پژوهشی از " دانشگاه تگزاس ای اند ام" (Texas A&M University) آمریکا، باند جدید قابل تزریقی ابداع کرده‌اند که یک عامل متداول غلیظ کننده غذا را با نانوذرات مخلوط می‌کند.

نتیجه این فرآیند، یک ژل قابل تزریق است که می‌تواند خونریزی را متوقف کند و به صورت بالقوه، زخم را بهبود ‌بخشد.

صمغ " کاراگینان" (carrageenan) که معمولا از جلبک دریایی قرمز به دست می‌آید، برای دهه‌ها به عنوان یک عامل موثر ژل‌ساز در غذا مورد استفاده قرار گرفته است.

پژوهشگران برای تولید یک هیدروژل قابل تزریق که جریان خون را به سرعت متوقف می‌کند، این صمغ را با نانوسایلیک‌های مصنوعی دو بعدی، ترکیب کردند.

آنها دریافتند که این نانوذرات، قابلیت خون‌ایستی را افزایش می‌دهند و فرآیند لخته شدن خون را سرعت می‌بخشند.

"آخیلش گاهاروار" (Akhilesh K. Gaharwar)، یکی از دانشمندان این پروژه می‌گوید: هیدروژل‌های قابل تزریق، مواد امیدوارکننده‌ای برای دست‌یابی به خون‌ایستی در جراحات و خونریزی‌های داخلی هستند زیرا این مواد زیستی می‌توانند با استفاده از روش‌هایی با حداقل تهاجم، به محل زخم برسند.

علاوه بر این، این نانوذرات می‌توانند برای داشتن انواع  درشت‌مولکولهای زیستی، تغییر کنند که این امر منجر به بهبود بازسازی بافت و التیام زخم می‌شود.

این پژوهش، در مجله " Acta Biomaterialia" به چاپ رسید.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا