ضایعات مواد غذایی بزرگترین مشکل اقتصادی جهان

نشست دو روزه شهر استانبول با تمرکز بر مسائلی که باعث کاهش امنیت غذایی می شوند همانند تغییرات آب و هوایی برگزار شد. در بیانیه نهایی این نشست اعلام شد کاهش میزان مواد غذایی هدر رفته می تواند باعث افزایش امنیت غذایی در تمام کشور ها شود.

همچنین توجه به عواقب زیان بار این مواد  که باعث اثرات منفی روی میزان امنیت غذایی و استفاده از منابع طبیعی موجود در کره زمین می شود از مسائل مهم بحث شده در این نشست بود.

به گفته سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل (فائو) سالانه مقدار 1.3 تن مواد غذایی که تقریبا 30 درصد تولید جهانی مواد غذایی است به هدر می رود. گفتنی است که با این حجم غذا حدود 800 میلیون انسان گرسنه در سراسر جهان می توانند به سادگی تغذیه شوند.

برای مقابله با این پدیده زیان بار کشور ها می بایست تخمین بهتر و دقیق تری از میزان مواد غذایی که هدر می دهند و اثرات آن روی اقتصادشان داشته باشند.

منبع

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا