در انتخاب آدامس دقت کنید

به گزارش سیناپرس به نقل از ایرنا، آدامس فرآورده ای جویدنی است که مواد متشکله آن شامل صمغ بر پایه طبیعی یا مصنوعی، شکر سفید، گلوکز و یا شیرین کننده ها و حجم دهنده های مجاز خوراکی مانند ایزومالت، سوربیتول، مانیتول، مالتیتول، زایلیتول، لاکتیتول، استویول، گلیکوزاید، مالتودکسترین ها، پلی دکستروزها، فروکتوالیگوساکاریدها، سوکرالوز و نرم کننده های مجاز خوراکی مانند سوربیتول، لیسیتین، گلیسیرین، شربت مالتیتول و مینرال اویل ، نشاسته خوراکی و آنتی اکسیدان های مجاز خوراکی است و به شکل ها و اندازه های مختلف و همچنین انواع ساده، طعم دار، مغزدار و یا پوشش دار در قالب آدامس های جویدنی و بادکنکی با میزان متفاوت شکر وارد بازار می شود.

از جمله ضوابط استاندارد بودن محصول آدامس، ممنوعیت استفاده ازشیرین کننده آسپارتام در آن است؛ همچنین آدامس بادکنکی باید قابل باد شدن باشد و این فراورده نباید به لفاف بسته بندی و یا دندان ها بچسبد؛ نام و نوع فرآورده آدامس بادکنکی بدون شکر و آدامس جویدنی کم شکر به همراه وزن خالص، نام و نشانی و علامت تجارتی تولیدکننده و صادرکننده هم باید روی بسته بندی آدامس درج شود.
همچنین بر پایه نظر سازمان ملی استادارد، لازم است که نام مواد تشکیل دهنده آدامس به ترتیب مقدار، شماره پروانه ساخت از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، نام کشور تولیدکننده و صادرکننده و تاریخ تولید و انقضاء و همچنین علامت استاندارد روی آدامس درج شده باشد؛ عللاوه بر این، آدامس باید به صورت یکنواخت بوده و فقط از یک نوع آن در یک بسته بندی استفاده شود.
افزون بر این، آدامس ها باید در بسته های نو، سالم، تمیز، محکم و نفوذناپذیر نسبت به رطوبت قرار گیرند و از جنس مناسب و مجاز برای مواد خوراکی استفاده شود، به نحوی که فرآورده را تا هنگام مصرف از هر گونه تغییرات کمی و کیفی به خوبی محافظت کند و امکان دستکاری در آن نباشد.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا