مهم‌ترین ویژگی های نسخه آپدیت Fall Creators ویندوز ۱۰

به گزارش سیناپرس به نقل از کلیک،به‌روزرسانی بزرگ بعدی ویندوز ۱۰ برای سال جاری با نام فال کریترز (Fall Creators) تغییرات عمده‌ای به همراه دارد و این موضوع از روی نام آن نیز قابل دریافت است. از بسیاری جهات، این به‌روزرسانی به‌نوعی ادامه‌ همان مسیری است که مایکروسافت با به‌روزرسانی بهاری کریترز آغاز کرد. به‌روزرسانی پیشین ویندوز ۱۰، شامل برخی امکانات کاربردی از جمله پینت سه‌بعدی، حالت گیم و برخی بهبودها با تمرکز بر خلاقیت و پدید آوردن چیزهای جدید از یک اثر هنری تا یک صفحه‌ ساده‌ اکسل بود. واژه‌ نوآوری (Creation) ظاهرا به مفهوم مهمی برای مایکروسافت تبدیل شده است و ما امسال بارها آن را از زبان نمایندگان مایکروسافت شنیده‌ایم.

با انتشار آپدیت پاییزی کریترز ویندوز ۱۰ از امروز، مایکروسافت کاربران را برای عرضه‌ هدست‌های واقعیت افزوده آماده می‌کند. در همین زمان، این شرکت برخی بهبودهای واقعی و کاربردی نیز برای کاربران ویندوز ۱۰ به ارمغان آورده است. 

مایکروسافت همیشه باید با دیگران متفاوت باشد. به همین دلیل آن‌ها از عبارت «واقعیت ترکیبی» که در واقع ترکیبی از واقعیت افزوده و مجازی است استفاده می‌کنند. ردموندی‌ها با به‌روزرسانی پاییزی کریترز، جدا از هدست گران‌قیمت هولولنز، به‌صورت رسمی پشتیبانی از هدست‌های واقعیت مجازی ساخت شرکای خود نظیر ایسر، دل و سامسونگ را به ویندوز ۱۰ افزوده‌اند. اما تفاوت عمده‌ پلتفرم مایکروسافت با دیگر پلتفرم‌های واقعیت مجازی چیست؟ برخی از هدست‌های تولیدشده برای ویندوز ۱۰ قیمت ارزانی در حدود ۳۰۰ دلار دارند و نیازمند هیچ تنظیمات پیچیده‌ای برای سنسور نیستند.

آپدیت پاییزی کریترز ویندوز 10

نمونه‌های اولیه‌ این هدست‌ها، تجربیات کاملا ساده‌ای به نمایش می‌گذاشتند؛ اما به‌تدریج بهبودهای قابل توجهی پیدا کردند. نویسنده‌ این مقاله برای آزمایش قابلیت واقعیت ترکیبی آپدیت پاییزی کریترز ویندوز ۱۰، از یک هدست ساخت لنوو به همراه کنترلرهای حرکتی جدید مایکروسافت استفاده کرده و به لطف وضوح تصویر ۱۴۴۰ در ۱۴۴۰ پیکسل برای هر چشم و ردیابی بدون نقص حرکتی، نتیجه‌ را بسیار خوب ارزیابی کرده است. علاوه بر این، با این هدست‌ها می‌توانید به تماشای ویدئوهای ۳۶۰ درجه و انجام بازی‌هایی نظیر Halo Recruit نیز بپردازید.

اگر هدست واقعیت مجازی در اختیار ندارید، می‌توانید اپلیکیشن جدید Mixed Reality Viewer را امتحان کنید. این برنامه با بهره‌گیری از دوربین دستگاه شما – چه دوربین جلو یا دوربین اصلی – دنیای واقعی شما را با افزودن اشیاء سه‌بعدی با دنیای مجازی ترکیب می‌کند. همچنین می‌توانید اندازه و جهت این اجسام را تغییر دهید. اما این اپلیکیشن فعلا در مرحله‌ پیش‌نمایش به‌ سر می‌برد و برای ارائه‌ یک واقعیت ترکیبی واقعی نیاز به زمان بیشتری دارد.

ویژگی قابل توجه استوری رمیکس (Story Remix) که پیش از این معرفی شده بود، اکنون از راه رسیده و به اپلیکیشن تصاویر ویندوز ۱۰ افزوده شده است. این قابلیت به شما امکان می‌دهد به‌راحتی اقدام به تهیه‌ فیلم‌های کوتاه از تصاویر و ویدئوهای خود کنید؛ با این حال، فعلا انتظار قرار دادن اشیا سه‌بعدی را درون این فیلم‌ها نداشته باشید. مایکروسافت می‌گوید این ویژگی که به آسانی می‌توانست به قابل توجه‌ترین جنبه‌ استوری رمیکس تبدیل شود، هنوز جای کار بیشتری دارد. کاربران اینسایدر در چند ماه آینده می‌توانند ادغام اشیای ۳ سه‌بعدی را به‌صورت پیش‌نمایش تجربه کنند؛ اما فعلا مشخص نیست که این ویژگی چه زمانی در دسترس کاربران معمولی قرار خواهد گرفت.

با این وجود، قابلیت استوری رمیکس همچنان یک ویژگی کاربردی آپدیت پاییزی کریترز ویندوز ۱۰ است که پیش از این جای خالی آن به‌شدت احساس می‌شد. برای استفاده از این قابلیت، کافی است تصاویر خود را انتخاب کنید و دکمه‌ی Create را لمس یا کلیک و نتیجه را در قالب یک فیلم کوتاه مشاهده کنید. اگر از فیلم خود راضی نیستید می‌توانید شخصا آن را ویرایش کنید. اکنون، با این به‌روزرسانی اپلیکیشن تصاویر ویندوز ۱۰ بیش از همیشه تکامل یافته است.

Windows 10 IoT Fall Creators Update

بنا به برخی دلایل، راه‌اندازی وان‌درایو و همگام‌سازی آن در ویندوز ۱۰ برای بعضی کاربران خوشایند نبود. با قابلیت جدید Files On-Demand استفاده از وان‌درایو بیش از پیش لذت‌بخش‌ شده است. این ویژگی آپدیت پاییزی کریترز ویندوز ۱۰ به شما امکان می‌دهد تمام فایل‌ها و پوشه‌های خود را بدون نیاز به همگام‌سازی دستی آن‌ها در وان‌درایو مشاهده کنید. آن‌ها به سادگی در ویندوز اکسپلورر نمایش داده می‌شوند. زمانی که نیازمند فایلی هستید، کافی است با دو بار کلیک، اقدام به دریافت آن کنید. البته استفاده از این قابلیت برای کاربرانی که آنلاین بودن برای آن‌ها اهمیتی ندارد ممکن است بلااستفاده باشد؛ اما کاربرانی که همیشه به اینترنت متصل هستند، می‌توانند با بهره‌گیری از این ویژگی، اقدام به آزاد کردن فضا در هارد درایو خود کنند.

My People، اپلیکیشنی که قرار بود به همراه به‌روزرسانی پیشین ویندوز ۱۰ عرضه شود، سرانجام با آپدیت پاییزی کریترز ویندوز ۱۰ در اختیار کاربران قرار گرفته است. این اپلیکیشن به شما امکان می‌دهد که از طریق یک بخش جدید در نوار وظیفه، به‌سادگی با دوستان نزدیک و افراد خانواده‌ خود در تماس باشید. از آنجا، می‌توانید به‌سرعت و بدون نیاز به باز کردن هرگونه اپلیکیشن دیگری برای آن‌ها ایمیل، پیام اسکایپی یا حتی یک یادداشت در ایکس‌باکس لایو ارسال کنید. اگر در طول روز، زمان زیادی صرف چت کردن با افراد مختلف می‌کنید، با استفاده از این قابلیت می‌توانید در وقت خود تا حد زیادی صرفه‌جویی کنید.

با این حال، این قابلیت هنوز در مراحل اولیه‌ تکامل به‌سر می‌برد و از آنجایی که همه‌ دوستان یا افراد خانواده از سرویس‌های مایکروسافت استفاده نمی‌کنند، ممکن است برای همه کاربران به یک اندازه کاربردی نباشد.

Windows 10 IoT Fall Creators Update

کاربران ویندوز احتمالا توجه زیادی به دیفندر، اپلکیشن امنیتی اختصاصی مایکروسافت ندارند. اما ویندوز دیفندر برای واحدهای آی‌تی و بسیاری از کاربرانی که از اپلیکیشن‌های امنیتی شخص ثالث استفاده نمی‌کنند، یک برنامه‌ حیاتی است و اکنون با آپدیت پاییزی کریترز ویندوز ۱۰ بیش از همیشه کاربردی شده است. برای مثال، قابلیت جدید Exploit Guard از آسیب‌پذیری سیستم شما در مقابل حملات روز صفر جلوگیری می‌کند. همچنین، اگر از کامپیوترهای مختلف در خانه‌ خود یا از یک شبکه‌ سازمانی استفاده می‌کنید، قابلیت جدید Device Guard از انتشار آلودگی‌های جدی یک کامپیوتر به کامپیوترهای دیگر جلوگیری می‌کند.

ظاهرا اکنون و پس از گذشت یک هفته، بیش از ۵ درصد رایانه‌های ویندوزی بهآپدیت پاییزی کریترز ویندوز ۱۰ به‌روزرسانی شده‌اند؛ با استناد به گزارش‌های اخیر منتشرشده از سوی AdDuplex، می‌توانیم بگوییم که به‌طور دقیق، آپدیت پاییزی کریترز روی ۵.۳ درصد از رایانه‌های ویندوز ۱۰ نصب شده است. بد نیست بدانید که آپدیت کریترز اصلی (که چند ماه پیش عرضه شد) سهم بیشتری دارد؛ این آپدیت روی ۷۴.۶ درصد رایانه‌‌ها نصب شده است. از طرفی آپدیت سالانه‌ ویندوز ۱۰ هنوز توسط ۱۷.۳ درصد از پی‌سی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. البته پیش‌بینی می‌شود که رفته‌رفته کاربران ویندوز ۱۰ خود را به آپدیت پاییزی کریترز به‌روزرسانی کنند و آپدیت سالانه را به فراموشی بسپارند.

Windows 10 IoT Fall Creators Update

دستگاه‌های سرفیس مایکروسافت در فرآیند دریافت آپدیت پاییزی کریترز در اولویت قرار دارند و البته این آپدیت جدید بیش از هر دستگاه‌ دیگری، روی آن‌ها نصب شده است. در اوایل امسال، بیشتر لپ‌تاپ‌های شرکت‌های دیگر آپدیت کریترز را نصب کرده بودند و سرفیس‌های مایکروسافت سهم کمتری داشتند؛ با این‌حال به نظر می‌رسد که اکنون این اوضاع تغییر کرده و آپدیت پاییزی کریترز روی بیش از ۲۰ درصد سرفیس‌بوک‌ها و حدودا ۲۰ درصد سرفیس پرو ۲۰۱۷ نصب شده است.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا