آیا باکتری‌های روده در فشارخون بالا نقش دارند؟

به گزارش سیناپرس به نقل از ایسنا،فشارخون بالا، بیماری خاموشی است که بسیاری از افراد با آن درگیر هستند و ممکن است منجر به بیماری‌های مختلف و حتی مرگ شود.

این بیماری می‌تواند در خانواده گسترش پیدا کند و عوامل مرتبط با سبک زندگی مانند سیگار کشیدن، رژیم‌های غذایی غنی از سدیم و استرس می‌توانند این خطر را افزایش دهند.

در سال‌های اخیر، دانشمندان کشف کرده‌اند، برخی از باکتری‌های روده نیز ممکن است به فشار خون بالا کمک کنند.

مطالعات انجام شده نشان داد، زمانی که باکتری‌های روده‌ای با آنتی‌بیوتیک از بین رفتند، بیماران مبتلا به فشار خون بالا، با کاهش فشارخون مواجه شدند و همچنین هنگامی که باکتری‌های روده از افراد مبتلا به فشارخون بالا به موش‌های سالم پیوند زده شد، فشارخون بالا در موش‌های سالم، بالا گزارش شد.

این شواهد تاکنون نتوانسته است این مکانیسم را توضیح دهد که چگونه باکتری‌ها فشار خون را افزایش می‌دهد.

محققان دانشگاه ایلینوی و دانشگاه براون نتایج موفقیت‌آمیزی را در این زمینه بدست آورده‌اند.

ژن برای یک آنزیم در برخی باکتری‌های خاص است که کورتیزول، هورمون استروئیدی، به استروئید دیگر که به عنوان یک آندروژن شناخته شده، تغییر می‌کند.

وقتی که باکتری‌ها آن آندروژن را از بین ببرند، محصول نهایی که مولکول GALF نامیده می‌شود، مانع از فرآیندی است که انتقال سدیم از سلول‌های کلیه انسان انجام شود. وقتی این اتفاق می‌افتد، سدیم در سلول ایجاد شده و فشار خون افزایش می‌یابد.

محققان امیدوارند از نتایج این بررسی برای کشف دارویی برای مبارزه با فشار خون استفاده کنند.

آنها عنوان کردند، اگر آن‌ها قادر به درک آن بودند که باکتری‌ها چه کاری انجام می‌دهند، می‌توانستند مهار کننده‌های آنزیمی توسعه بدهند که تولید کننده GALF  در این باکتری‌هاست.

یک سوم امریکایی‌ها از بیماری فشارخون بالا رنج می‌برند.این بررسی در مجله Steroids آمده است.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا