فقر شیوع اختلالات روانپزشکی را 1.5 برابر می‌کند

دکتر مریم رسولیان در آستانه برگزاری سی و چهارمین همایش سالیانه انجمن علمی روانپزشکان ایران اظهار کرد: از ویژگی های همایش امسال این است که رویکرد اجتماعی به سلامت روان به صورت برجسته در این همایش مطرح و بحث و گفت‌وگو می شود.

وی افزود: سمپوزیومی با موضوع مطالبات سلامت روان از دولتمردان و یک پنل تحت عنوان خشم در سی و چهارمین همایش سالیانه انجمن علمی روانپزشکان ایران خواهیم داشت.
رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران ادامه داد: نقش عوامل اجتماعی مؤثر در سلامت و سلامت روان قابل تردید نیست و برای پیشگیری از بروز مشکلات در حوزه سلامت روان توجه ویژه به عوامل اجتماعی مؤثر در سلامت روان حائز اهمیت است.
وی تصریح کرد: بر اساس شواهد موجود بیکاری، شیوع اعتیاد و اختلالات روانپزشکی را 2 تا 4 برابر کرده و این یافته نشان می دهد اختلالات روانپزشکی ارتباط مستقیم با فقر و بیکاری دارد.
رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران خاطرنشان کرد: روانپزشکان در کاهش بیکاری و فقر نقشی ندارند؛ ولی وظیفه اجتماعی ما حکم می‌کند بر این موضوع تاکید کنیم که برای داشتن جامعه‌ای سالم و پویا باید برنامه‌ریزی‌ها و سرمایه‌گذاری‌ها به سوی پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی باشد و در این صورت اختلالات روانپزشکی کاهش می‌یابد.
رسولیان گفت: دستگاه‌های زیادی مستقیم و غیرمستقیم در کاهش آسیب‌های اجتماعی و اختلالات روانپزشکی ناشی از آن نقش دارند که با اقدام منسجم و برنامه ریزی مدون می‌توان برای کاهش این مشکل گام‌های بلندی برداشت.
سی و چهارمین کنگره سالانه انجمن علمی روانپزشکان ایران 25 تا 28 مهر در سالن شهید غرضی بیمارستان میلاد برگزار می شود.
علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 88223292 تماس بگیرند.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا