خاص‌ترین ویژگی بهترین گوشی‌های بازار کدام است؟

به گزارش سیناپس به نقل از دی جی کالا مگ،گوشی‌ها همه شبیه به هم هستند و ویژگی چشمگیری ندارند. اما اگر کمی بیشتر دقت کنیم، می‌بینیم این حرف‌ها دیگر لوس شده‌اند. موبایل‌های امروزی اکثرا ضدآب هستند، به‌راحتی بازی‌های سه‌بعدی را اجرا می‌کنند، دستیارهای هوشمند دارند، آن‌ها را می‌توان در هدست‌های واقعیت مجازی قرار داد و حتی به‌عنوان کیف پول از آن‌ها استفاده کرد. مشکل از طرف گوشی‌ها نیست، مشکل ما هستیم که همه‌چیز را دیده‌ایم و حالا دنبال نوآوری‌های بسیار فوق‌العاده و شگفت‌انگیز هستیم. در چنین موقعیتی، سازندگان گوشی ترجیح می‌دهند که وقت و هزینه‌ی زیادی را برای توسعه‌ی یک ویژگی خاص صرف کنند. با سرمایه‌گذاری بر یک حوزه‌ی مشخص، سازندگان می‌توانند نام موبایل‌هایشان را در سرخط خبرهای تکنولوژی قرار دهند، حتی اگر بخش‌های دیگر گوشی چندان شگفت‌انگیز نباشد. چنین کاری حتی باعث می‌شود که گوشی طرفداران خاصی را پیدا کند تا در این آشفته‌بازار گوشی‌های هوشمند از یادها نرود.

نکته‌ی حائز اهمیت این است که اگر ویژگی خاص موفق باشد، راهش را به گوشی‌های دیگر هم باز می‌کند. در حقیقت، بیشتر ویژگی‌های جذابی که امروزه در گوشی‌ها می‌بینیم، همین‌گونه گسترده شده‌اند. در این مطلب قصد داریم در مورد گوشی‌هایی صحبت کنیم که تمرکز زیادی را معطوف به یک ویژگی خاص کرده‌اند. ویژگی‌هایی آن‌قدر جذاب، که ویژگی‌های دیگر گوشی را به حاشیه می‌راند. سوالی که مطرح می‌شود این است که آیا داشتن یک ویژگی خاص برای فروش خوب گوشی هوشمند کافی است؟ می‌توان گفت بله، ولی اوضاع به همین سادگی‌ها نیست.

سامسونگ گلکسی اس ۸: نمایشگر

خاص‌ترین ویژگی بهترین گوشی بازار - سامسونگ گلکسی اس 8 گلکسی اس 8یک گوشی فوق‌العاده است که ازلحاظ ویژگی‌های جذاب چیزی کم ندارد. قدرتمند و شیک است و تقریبا تمام مشخصه‌های یک گوشی پرچم‌دار را دارد. اما اگر «نمایشگر بی‌نهایت» (infinity display) را از معادله حذف کنیم، چه چیزی باقی می‌ماند؟ فقط یک گوشی عالی. و صفت «عالی» کسل‌کننده است. بدون چنین نمایشگری، این گوشی همان گلکسی اس 7بود که کمی ارتقا یافته. پس ویژگی فوق‌العاده‌ی این گوشی، نمایشگر آن است. در درجه‌ی اول هم همین نمایشگر موجب جذب کاربران به این محصول می‌شود. سامسونگ درنهایت موفق شد که استفاده‌ی جذابی برای نمایشگرهای خمیده‌اش پیدا کند. این نمایشگر هم ظاهر جذابی دارد و هم استفاده از گوشی را لذت‌بخش‌تر می‌کند. یک بازی دو سر برد برای سامسونگ.

‌‌

ال‌جی G6: لنزهای واید

خاص‌ترین ویژگی بهترین گوشی بازار - ال جی G6

ال جی G6 در مقایسه با دیگر پرچم‌دارها نمی‌تواند چندان خودی نشان دهد. اما مهم‌ترین ویژگی تعبیه‌شده در این گوشی، لنز بسیار واید (عریض) آن است که در دوربین دوگانه‌ی آن قرار گرفته. با وجود این که چنین مشخصه‌ای به‌اندازه‌ی نمایشگر بدون حاشیه جذاب نیست، ولی همین لنز واید استفاده‌های فراوانی برای بسیاری از کاربران دارد. چه اهل سفر و عکاسی پانوراما باشید و چه به دنبال عکس دسته‌جمعی با دوستان زیاد، لنزهای واید مثمر ثمر واقع می‌شوند. به نظر می‌رسد ال‌جی V30 هم با استفاده از نمایشگر بزرگ و زیبا، راه سامسونگ را ادامه داده و ویژگی خاصش را بر مبنای نمایشگرش بنا کرده است.

سونی اکسپریا XZ پرمیوم: فیلم‌برداری اسلوموشن

خاص‌ترین ویژگی بهترین گوشی بازار - سونی اکسپریا XZ پرمیوم

در گوشی سونی اکسپریا XZ پرمیوم مهم‌ترین مشخصه‌ای که توجه‌ها را به خود جلب کرده، قابلیت فیلم‌برداری اسلوموشن است. این قابلیت آن‌قدر جذاب است که قابلیت اسلوموشن دیگر گوشی‌ها را به حاشیه می‌راند. این گوشی از لحاظ طراحی ویژگی چندان شاخصی ندارد و کم‌وبیش کپی مدل‌های قدیمی‌تر خود است. به همین خاطر قابلیت فیلم‌برداری با ۹۶۰ فریم در ثانیه و نمایشگر ۴K، مهم‌ترین ویژگی‌های جالب‌توجه این گوشی محسوب می‌شوند.

 

موتورولا موتو Z و Z2: ماژولار بودن

خاص‌ترین ویژگی بهترین گوشی بازار - موتورولا موتو Z

البته می‌توان به باریکی گوشی‌های موتو Z و موتو Z2هم اشاره کرد، اما این مشخصه چندان قابل توجه نیست. قابلیت ماژولار، ویژگی جذاب این گوشی‌ها محسوب می‌شود. این گوشی‌ها با موتومادهای متنوعی که دارند، موفق شده‌اند که مفهوم ماژولار بودن را تا حد زیادی به‌صورت موفقیت‌آمیز اجرا کنند. البته ال جی G5 هم این روند را پیش گرفت ولی هیچ‌وقت نتوانست عملکرد موفقی داشته باشد. موتورولا با عرضه‌ی موتومادهای جدید می‌تواند جان دوباره‌ای به این گوشی‌ها ببخشد و آن‌ها را از فراموشی دور نگه دارد. در این زمینه می‌توان به موتوماد جدیدی اشاره کرد که این گوشی‌ها را همچوننینتندو سوییچ به یک گیم‌پد تبدیل می‌کند.

HTC U11: فناوری بوم‌ساوند

خاص‌ترین ویژگی بهترین گوشی بازار - HTC U11

این اچ‌تی‌سی بود که HTC Dream  اولین گوشی اندرویدی را ساخت؛ ولی حالا از دوران اوجش فاصله گرفته و از رقبایش عقب افتاده است. اما گوشی‌های اچ‌تی‌سی همیشه از نظر کیفیت صدا خوب عمل کرده‌اند. اسپیکرهای این شرکت معمولا به‌صورت دوتایی در جلوی گوشی قرار دارند و از فناوری «بوم‌ساوند» (BoomSound) بهره می‌برند که با داشتن آمپلی‌فایر اختصاصی برای هر اسپیکر (باس و توییتر)، کیفیت فوق‌العاده‌ای را برای کاربران به ارمغان می‌آورند. اچ‌تی‌سی در طراحی گوشی U11 با استفاده از کل بدنه به عنوان یک باکس رزونانس کیفیت صدا را نسبت به HTC 10 بهتر کرده است. البته در اچ‌تی‌سی U11، لبه‌های حساس به فشار هم داریم. ولی این مشخصه بیشتر برای جلب توجه است و در عمل کارکرد چندان مؤثری ندارد.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا