آیا مصرف همزمان «تخم مرغ» و «تن‌ماهی» بیماری‌زا است؟

به گزارش سیناپرس به نقل از سلامت آنلاین، دکتر کوروش جعفریان با بیان این‌که بیماری برص یک نقص سیستم ایمنی است، داشت: این بیماری و بیماری‌های دیگر هیچ ارتباطی به مصرف همزمان این دوماده غذایی نداشته و این مساله جنبه علمی ندارد.

 به گفته این متخصص تغذیه،  مصرف همزمان و به اندازه این دو ماده غذایی، منبع خوبی برای تامین پروتئین بدن خواهد بود. مصرف همزمان این دو منبع پروتئینی می‌تواند احساس سیری به فرد دست دهد و اشتهای فرد را کنترل کرده و مانع از ریزه‌خواری شود.

 عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران عنوان کرد: حجم مایعات درون قوطی تن‌ماهی، اگرچه بیشتر آب است تا چربی، اما بهتر است در هنگام مصرف، آب روغن آن تخلیه شود. همچنین لازم به ذکر است در مورد مصرف تخم مرغ هم  بهتر است در صورتی که فردی تمایل به مصرف همزمان تخم‌مرغ و تن‌ماهی دارد در روغن کمی آن را پخته یا تفت دهد.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا