«پادرازی» یکی از شیرینی‌های سنتی شهرستان گرگان است

به گزارش سیناپرس به نقل از سلامت آنلاین، نون پادرازی از مواد اولیه‌ای چون آرد گندم، شکر، کره حیوانی، خمیر مایه و سیاه‌دانه تشکیل شده است.

در گذشته پخت شیرینی‌های سنتی گرگان در منازل و غالباً به‌صورت گروهی انجام می‌شد اما امروزه علاوه‌بر این روش، به‌دلیل تقاضای مردم و بالا رفتن سرعت زندگی و کم شدن فرصت‌ها، پخت این‌قبیل شیرینی‌ها کمتر در منازل صورت می‌پذیرد و پخت این شیرینی در برخی از کارگاه‌های قنادی و به‌صورت مکانیکی نیز انجام می‌شود.
نون پادرازی یکی از کم‌شیرین‌ترین و ساده‌ترین شیرینی‌های سنتی گرگانی‌ها به‌شمار می‌رود که به‌علت استفاده از شکر کم، برای آن دسته از علاقه‌مندان به شیرینی که مشکل دیابت هم دارند و نمی‌توانند از محصولات مختلف شیرینی استفاده کنند مناسب و موردپسند است.
گفتنی است، طرز تهیه نان پادرازی با عنوان «میراث فرهنگی ناملموس» به شماره ۱۱۶۱ در سال ۱۳۹۴ در فهرست آثار ملی به‌ثبت رسیده است.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا