تولید واکسن های توکسوئیدهای کلستریدیایی دامی

به گزارش سیناپرس به نقل از خبرگزاری ایرنا، دکتر رضا پیله چیان، رئیس بخش واکسن های بی هوازی موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی افزود: اگر چه واکسن های نوترکیب بی هوازی هنوز در سطح دنیا به بازار نیامده اند، اما این قابلیت برای موسسه رازی ایجاد شده تا به محض ورود این واکسن ها در دنیا به خط تولید، در این موسسه نیز تولید شود.
وی با اشاره به اینکه بخش تحقیق و تولید واکسن های بی هوازی موسسه رازی به همراه شعب در مشهد، شیراز، اهواز و کرمان در مجموع 6 نوع واکسن کلستردیایی بی هوازی دامی تولید می کند، اظهار کرد: واکسن انتروتوکسمی 4 ظرفیتی، واکسن شاربن علامتی و واکسن قانقاریای عفونی کبد گوسفند از جمله واکسن های تولید شده در این بخش محسوب می شوند.
وی با اشاره به اینکه توانایی تولید واکسن 5 ظرفیتی انتروتوکسمی به همراه شاربن علامتی در این موسسه به سازمان دامپزشکی کشور اعلام شده، افزود: امکان تولید واکسن 6 ظرفیتی انتروتوکسمی، شاربن علامتی و قانقاریا نیز در موسسه رازی وجود دارد که فعالیت های تحقیقاتی و طرح های ابتدایی آن انجام و به سازمان دامپزشکی کشور اعلام شده است.
دکتر پیله چیان با اشاره به اینکه هم اکنون در حال تهیه دستورالعمل این واکسن ها هستیم تا پس از تحویل به سازمان دامپزشکی و تایید آن، به مرحله تولید برسد، افزود: قدم های بسیار خوبی در زمینه تولیدات جدید برداشتیم، در این راستا واکسن انتروتوکسمی توکسوئیدی از محصولاتی است که در سراسر دنیا مورد استفاده قرار می گیرد اما واکسن فعلی موسسه رازی که باکترین است در حال حاضر در دنیا به عنوان واکسن کامل و اصلی برای پیشگیری از بیماری شناخته می شود.
وی با بیان اینکه تکنولوژی تولید واکسن توکسوئیدی در این موسسه وجود دارد، خاطرنشان کرد: امکان تولید واکسن های توکسوئید باکترین نیز در موسسه رازی وجود دارد که بخشی از آن توکسوئید خالص شده و بخش دیگری از آن باکترین است.
رئیس بخش واکسن های بی هوازی موسسه رازی ادامه داد: سایتی در یکی از شعبه های موسسه رازی برای این کار در حال تجهیز است تا واکسن توکسوئیدی به طور کامل در این سایت تولید شود.
وی با بیان اینکه از سایر تکنولوژی های جدید، طرح های مربوط به باکتری ها و واکسن های نوترکیب انجام شده و در مقالات معتبری به دنیا ارائه شده اند، گفت: مجله وکسین به عنوان معتبرترین مجله حوزه واکسن سازی است که این طرح موسسه را در سال 2013 به چاپ رساند، بر این اساس صراحتا اعلام شد که توانایی تولید این واکسن در موسسه رازی وجود دارد.
دکتر پیله چیان اضافه کرد: به همین منظور موسسه رازی با تکنولوژی جدید دنیا تولید واکسن ها را پیش می برد، گرچه واکسن های نوترکیب بی هوازی هنوز در سطح دنیا به بازار نیامده اند، اما این قابلیت برای موسسه رازی ایجاد شده تا به محض ورود این واکسن ها در دنیا به خط تولید، در این موسسه نیز تولید شود.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا