چهار دلیل دانشمندان برای سفر انسان به مریخ

به گزارش ایرنا از پایگاه اینترنتی یاهو نیوز،دانشمندان حوزه هوا- فضا می گویند: پیش بینی فواید ماموریت های سرنشین دار به مریخ که هر کدام از آنها صدها میلیارد دلار هزینه در بر خواهد داشت، دشوار است اما می توان چهار دلیل را در این زمینه فهرست کرد.

اما تصور اینکه این پول چه کمکی به مبارزه با سرطان و گرسنگی در جهان خواهد کرد بسیار راحت تر است؛ زیرا انسان ها دید کوتاهی دارند. 

استفان هاوکینگ سال 2008 در سخنرانی به مناسبت پنجاهمین سالگرد سازمان فضایی آمریکا (ناسا) گفت: اگر قرار باشد نژاد انسان برای یک میلیون سال دیگر باقی بماند باید جسورانه به جایی برویم که پیش از این هیچ کس به آنجا نرفته است.

***اطمینان از بقای نوع بشر 

تا کنون زمین تنها خانه ای بوده است که انسان ها می شناخته اند اما تاریخ نشان می دهد که بقا بر روی این نقطه کوچک آبی در فضای خلاء دشوار است و تضمینی ندارد.

دایناسورها یک نمونه کلاسیک در این رابطه هستند. آنها 165 میلیون سال بر روی سیاره زمین پرسه زدند اما امروز تنها اثری که از آنها باقی مانده، فسیل هایشان است.

برخورد یک سیارک غول پیکر با زمین موجب انقراض نسل دایناسورها شد.

قرار دادن انسان ها بر روی سیاره دیگری به غیر از زمین، بقای انسان ها را برای هزاران و یا میلیون ها سال دیگر تضمین می کند.

***کشف حیات بر روی مریخ 

کشف حیات بر روی مریخ یک دلیل دیگر برای حضور در مریخ است. یک کشف تاریخی که دانشمندان می توانند انجام دهند تعیین این است که آیا در حال حاضر حیات بر روی مریخ وجود دارد یا خیر. اگر بخواهیم این کار را انجام دهیم ، باید حفاری های عمیق تری از کاوشگرهای ناسا انجام دهیم.

*** تقویت کیفیت حیات بر روی زمین 

تنها با هدایت بشر به کف اقیانوس و فضا است که می توان به اکتشافاتی در علم و فناوری دست یافت و کیفیت حیات را در زمین تقویت کرد.

***تربیت کاوشگران فضایی 

دلیل دیگر در رابطه با لزوم حضور در مریخ تربیت نسل بعدی کاوشگران فضایی است.

آرزوهای انسان برای اکتشاف فضا، چیزی است که ما را به سمت نوآوری های پیشرفته تر فناوری می برد و این بدون شک به نفع بشریت خواهد بود.
 

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا