این خودرو است یا اسباب بازی فضایی؟

در واقع این محصول شورولت، طرحی مطالعاتی است که توسط مرکز «GM-SAIC» خلق شده و توسعه می یابد.

شاید به همین دلیل است که این خودرو بیشتر به اسباب بازی های فضایی شباهت دارد تا یک خودروی آمریکایی.

طراحی FNR با دیدگاهی رادیکالی و افراطی صورت گرفته است. سقف شیشه ای محدب، با طراحی یکدست و مشابه کاکپیت هواپیماهای جنگنده بوده و از جلو تا انتهای خودرو امتداد یافته است.

درب ها نیز همانند بال سنجاقک همراه با قسمتی از سقف باز و بسته می شوند. درب جلو روی محور جلو و درب عقب روی لولایی در عقب آن باز می شوند تا امکان ورود به کابین نیز بدون مانعی برقرار باشد.

جالب تر از سقف، چرخ های خودرو می باشند که فرمی کاملاً عجیب دارند و در آنها خبری از محور چرخ مرسوم نیست. هر کدام از چرخ ها با یک موتور الکتریکی در ارتباط است.

چراغ های کریستالی جلو و عقب با لیزر نورافشانی می کنند. در اطراف بدنه نیز نورپردازی آبی رنگی با استفاده از لامپ های LED مخفی صورت گرفته است.

 
داخل کابین، چهار کرسی بزرگ و مستقل درنظر گرفته شده که همانند مرسدس بنز F 015 صندلی های جلو را می توان با گردشی 180 درجه ای، روبروی صندلی های پشتی قرار داد.

 بدین ترتیب فضای صمیمانه تری بین سرنشینان ایجاد می شود. راننده می تواند در این حالت رانندگی را به خودرو بسپارد.

به گزارش جام جم آنلاین،شارژ این خودرو از طریق شارژرهای بی سیم و به صورت مغناطیسی صورت می گیرد. رانندگی خودکار نیز از طریق سنسورهای مختلف و رادار نصب شده در سقف با ایجاد نقشه ای محیطی صورت می گیرد.

هرچند می توان دستیار شخصی رانندگی را در حالت رانندگی دستی فعال نمود و ایده آل ترین مسیر و نحوه رانندگی را با کمک آن انتخاب کرد.

شورولت یک خودروی غیرقابل وصف را به نمایش گذاشته که می تواند مورد توجه و استفاده مشتریان جوان در بیست سال آینده قرار گیرد. اما آیا واقعاً آینده خودروها همین قدر فانتزی و رؤیایی خواهد بود؟

 

  

 

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا