پارک علم و فناوری واکسن راه‌اندازی می‌شود

سومین جلسه شورای مرکز رشد فناوری رازی با حضور رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی، دکتر سیدعلی نجومی رئیس گروه توسعه زیرساخت‌های فناوری دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر محمدصادق خیاطیان، معاون دفتر برنامه‌ریزی فناوری وزارت علوم، تحقیقات وفناوری و جمعی از مسؤولین درموسسه رازی تشکیل شد.

دکتر کهرام، رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی در این نشست ضمن سخنانی اظهار کرد: شرکت‌هایی در مرکز رشد مورد بررسی قرار می‌گیرند که در طول زمان تعیین شده محصول جدیدی را به بازار عرضه کنند و در این راستا ما نیز از آنها حمایت می کنیم.

وی تصریح کرد: نخستین گام در حمایت از این شرکتها برداشته شده و آن دریافت مصوبه‌ای از هیات امنا بود که موسسه تسهیلات سالیانه در اختیار شرکتها قرار دهد، از سوی دیگر باید بررسی شود در صورت امکان ارز مبادله ای در اختیار شرکت ها قرار گیرد، به عبارت دیگر ارز در اختیار مرکز رشد باشد که برای برخی از خریدهای شرکت ها مورد استفاده قرار بگیرد.

 

کهرام واگذاری تولید به بخش خصوصی را یکی از سیاستهای موسسه بر شمرد و خاطر نشان کرد: دو نمونه شرکت می تواند در مرکز رشد شکل گیرد، استارت آپ و اسپین‌اف (spin off) که می توانیم بخشی از تولید را در اختیار شرکت ها قرار دهیم که به صورت دانش بنیان مطرح می شوند و به صورت پیمان مدیریت با آنها قرارداد می بندیم.

وی به راه‌اندازی پارک علم و فناوری واکسن اشاره کرد و افزود: در یک دوره پنج ساله ما بخشی از تولید را به پارکهای علم و فناوری منتقل خواهیم کرد و چشم انداز روشنی برای تولید واکسن در موسسه رازی برای بخش خصوصی در طول سه تا پنج سال قابل پیش بینی است که برای کشور بسیار مفید است.

رئیس موسسه رازی در پایان یادآور شد: تمامی فرآورده ها می‌تواند به صورت خصوصی تولید شود و هر گونه حمایت مدیریتی را در اختیار قرار خواهیم داد.در حاشیه این نشست دکتر بهمن عابدی، قائم مقام رئیس موسسه رازی در حوزه اصلاح ساختار و توسعه علمی و فناوری، هدف از این نشست را بررسی نتایج ارزیابی هشت شرکت متقاضی برای استقرار در مرکز رشد رازی و بررسی نمودار سازمانی این مرکز وهمچنین بررسی چگونگی فعال سازی مرکز رشد در شعب موسسه عنوان کرد.

وی در خصوص مصوبات جلسه یادآورشد: هشت شرکت متقاضی استقرار در مرکز رشد موسسه رازی مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته که در نهایت با پذیرش آنها موافقت شد.

وی افزود: شرکت های پذیرفته شده در مرکز رشد موسسه در حوزه های فناوری تولید سرم‌های درمانی، واکسن اکتیمای واگیر، واکسن چهار گانه، واکسن سیاه سرفه، کیت یون، اولتراسانتریفیوژ، واکسن تب برفکی و آنتی بادیها فعالیت می‌کنند.

عابدی در پایان خاطر نشان کرد: از مجموع هشت شرکت فوق 6 شرکت دانش بنیان بوده و دو شرکت در حال دریافت عنوان دانش بنیان هستند.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا